Значи проблемат ми е следният.Най-често се случва при ляв обратен завой започва да се чува едно свирене много близко до това на ремак.Случва се при обратен завой защото се преминава бавно на 2-ра(градско крастовище).При изван градско нямам проблеми или на по малки завои също несе чува нищо.Трагване от СТОП на ляво сащо се чува но е по краткотраино защото завоят е по малък.За сега си мисля че е някои лагер.Не мога да преценя дали се чува отпред или одзад.Колата е Пунто 1,2 ЕЛХБлагодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свирене при обратен завой
Collapse
X
-
не се вкаравай във филми, просто хидравличната помпа не работи както трябва-т.е или е хлабав ремъка и при пълен завой, когато и натоварването й е най-голямо свири, или идва лошото- при пълен завой самата помпа болира-в този случай не знам какво освен рециклиране може да ти помогнеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Свирене при обратен завой
bmw_boy написа:Значи проблемат ми е следният.Най-често се случва при ляв обратен завой започва да се чува едно свирене много близко до това на ремак.Случва се при обратен завой защото се преминава бавно на 2-ра(градско крастовище).При изван градско нямам проблеми или на по малки завои също несе чува нищо.Трагване от СТОП на ляво сащо се чува но е по краткотраино защото завоят е по малък.За сега си мисля че е някои лагер.Не мога да преценя дали се чува отпред или одзад.Колата е Пунто 1,2 ЕЛХДлагодаря.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар