Колега, като слушам за тия сервизи как нямало да изкарваш колата ме набушва на смях... не знам но аз карах пунто е не дизел за съжаление да кажа и доста старо - 1995г. На метан!Обикновен не инжекцион!Железна кола никви проблеми свещите 100 000 км не ги бях сменял :ДДДЕ минах с някои ремонти по ходова част... 2 пъти ми пада ангренажен ремък(единия път защото не го бях сменил като я купих, а втория защото го смениха неграмотно) и на двигателя му няма нищооо в сервизите не повярваха:ДДДТа ако си се насочил към пунто.. за по новите след мойта до периода 2004-2005 не съм чувал много добри неща-електроника и т.н., но специално за мойта... една истинска кола на много километри... но имай на предвид че малко подрънкват-пластмаси сглобка
Иначе сега съм отново с фиат този път Стило-малко капризен дойде но за сега да чукна на дърво все още не съм сменял нищо за 8 месеца освен накладки и 2 носача, но в това състояние си го взех.А за ходовата част... е джамбазите са се изучили та пълнят носачите със силикон... колкото времено като я пробваш да е ок... махат лампички да не видиш ако не работи нещо по таблото... и километражите на 95% са превъртани... въобще не ги гледай гледай седалки волан скоростен лост педали да са запазени, и най-важното дано имаш късмет

Коментар