така .имам пунто 1.1 с 97".и искам да сложа оборотомер.освен друг километраж какво друго ще ми е нужно?поздрави Р.Йорданов
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
оборотомер на пунто 1.1 с
Collapse
X
-
Аз съм го правил това. Купуваш табло без значение от какъв бензинов модел на пунто мк1 . След което, трябва да свържиш бая кабели (бях при ел. техник) и също до колкото си спомням се сменяше нещо за температурата на колата да ти я показва.И моето пунто е 97 год. и ми казваха същите неща както на теб, но не си мисли ,че ще се разминеш по лесния начин.PS: това което се сменяше ,беше за да ти показва точно колко градуса е стрелката , а при 1.1 моторите са само с лампа , която свети при критична темп.Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Само кабел до датчика за температурата да ти показва стрелката другото би трябвало да е същотото и моето пунто е 97 набор обаче не ми се занимава да купувам друго табло заради един оборотомер вижда ми се излишна инвестиция пък и часовника си ме кефиFiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year
Коментар
-
не пуска се един кабел от ЕКУ до таблото и оборотомера тръгва, но се разглабя куплунга на ЕКУ-то /това мен ме притеснява малко/а разликата в двата термо датчика е в това, че сегашният ти датчик включва лампата при определена температура, а другия е един вид потенциометър -при различни градуси сочи различно на скалата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар