Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

оборотомер на пунто 1.1 с

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оборотомер на пунто 1.1 с

така .имам пунто 1.1 с 97".и искам да сложа оборотомер.освен друг километраж какво друго ще ми е нужно?поздрави Р.Йорданов
    punto 1.1 55 coupe - малкият куршум

ако колата е наистина 97 може и да минеш само със нов прибор и датчик за температурата
    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Да колега,наистина е 97. Сигурен ли си :Dимам и други 2 въпроса.Ако засега не сменям датчика, лампата която показва че колата е загряла ще свети ли ? От какво пунто трябва да е таблото?

Коментар

Аз съм го правил това. Купуваш табло без значение от какъв бензинов модел на пунто мк1 . След което, трябва да свържиш бая кабели (бях при ел. техник) и също до колкото си спомням се сменяше нещо за температурата на колата да ти я показва.И моето пунто е 97 год. и ми казваха същите неща както на теб, но не си мисли ,че ще се разминеш по лесния начин.PS: това което се сменяше ,беше за да ти показва точно колко градуса е стрелката , а при 1.1 моторите са само с лампа , която свети при критична темп.
        Grande Punto 1.3 75 hp
        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

как да разбера дали ще стане без много свръзки :D

Коментар

Само кабел до датчика за температурата да ти показва стрелката другото би трябвало да е същотото и моето пунто е 97 набор обаче не ми се занимава да купувам друго табло заради един оборотомер вижда ми се излишна инвестиция пък и часовника си ме кефи
            Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
            Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year

Коментар

не пуска се един кабел от ЕКУ до таблото и оборотомера тръгва, но се разглабя куплунга на ЕКУ-то /това мен ме притеснява малко/а разликата в двата термо датчика е в това, че сегашният ти датчик включва лампата при определена температура, а другия е един вид потенциометър -при различни градуси сочи различно на скалата
              ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

а как мога да си го " врътна " на моите километри

Коментар

аз съм с пунто 96 година ... явно ше пускам кабел до 23 пин на компа :D Aко не се бъркам ...
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                  X