Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

търся си климатик

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

търся си климатик

търся си климатик за фиат темпра 1,6 моно 91г досега е нямала а искам да и сложа защото е доста топличко а заради един климатик не искам да я сменям ако намеря на приемлива цена по добре да си купя отколкото да сменям колата ако някой е чувал нещо да каже.предварително благодаря

Чували сме => Форума има търсачка!!!

Коментар

Re: търся си климатик

borislav82 написа:
      търся си климатик за фиат темпра 1,6 моно 91г досега е нямала а искам да и сложа защото е доста топличко а заради един климатик не искам да я сменям ако намеря на приемлива цена по добре да си купя отколкото да сменям колата ако някой е чувал нещо да каже.предварително благодаря
      Аз мисля че по приемливо ще ти дойде да смениш темпрата с друг модел с клима ,като се има в предвид цените само на монтажа а и ако някой 4арк се е скършил свят ще ти се завие.Но изборат си е твой това е само мое мнение .
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Ако искаш да слагаш нов климатик, колегата е прав по-добре смени колата за такава с климатик, защото инвестицията ти ще надхвърли 2000лв. Да монтираш втора употреба климатик според мен е рисковано.
        BRAVA 1,4 12V
        Nissan Navara

Коментар

Изпадат от време на време климатици по 500-600 кинта, но самия монтаж не е лесна работа, така че надали си заслужава за такава масова кола разправията, по добре си вземи такава с клима /прави са колегите
          Пауър из нотинг уитаут гума
          Cinq 16v , Delta 1 2.0

Коментар

Working...
          X