Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило- съединител-реглаж?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило- съединител-реглаж?

Здравейте. Да попитам,съединителя подлежи ли на регулиране и как? Моят отделя като го натисна до дъно. Ако обезвъздуша системата на спирачките ,може ли това да помогне?
    STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Не се регулира.Обърни внимание на помпите и най-вече горната след педала.Другата е лагер-помпата вътре при съединителя.
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
      Не се регулира.Обърни внимание на помпите и най-вече горната след педала.Другата е лагер-помпата вътре при съединителя.
      Благодаря за отговора. Тази помпа след педала от кьм двигателя ли се сменя. И ако има вьздух в системата,това какви симптоми би породило..?
      STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Нямам идея как се сменя на Стило тази помпа.Системата на помпите(с лагер-помпа) сама се обезвъздушава през долната помпа след неколкократно динамично напомпване със педала.За да имаш въздух в системата трябва някъде да е нарушена цялоста и.Огледай и това,но е малко вероятно.Аз лично залагам на горната помпа.А педала връща ли се?Случвало ли се е да остане в долно положение?
        AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
        HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
        Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
          Нямам идея как се сменя на Стило тази помпа.Системата на помпите(с лагер-помпа) сама се обезвъздушава през долната помпа след неколкократно динамично напомпване със педала.За да имаш въздух в системата трябва някъде да е нарушена цялоста и.Огледай и това,но е малко вероятно.Аз лично залагам на горната помпа.А педала връща ли се?Случвало ли се е да остане в долно положение?
          Никога не е оставал долу. По скоро сутрин е ок,но след като покарам, се явява голям празен ход.Все едно до половината няма никой.
          STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Може да е време за смяна на течността за съединителя. А ако казанчето е общо с това за спирачките, тъкмо ще обслужиш и тях.
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Виж в линка по-долу. Мисля, че проблема е сходен.http://www.fiatforum.com/stilo/25159...en-clutch.html
              Fiat Marea 1.8 16V ELX

Коментар

Благодаря на всички.Линковете са доста полезни...
                STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

...

И при мен се получи същият проблем.Като карам известно време и доста ми омеква съединителя-натискам го почти до половината и не се усеща нищо,чак най-долу вече отделя.От какво може да е ?
                  Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Re: Стило- съединител-реглаж?

rosian написа:
                    Здравейте. Да попитам,съединителя подлежи ли на регулиране и как? Моят отделя като го натисна до дъно. Ако обезвъздуша системата на спирачките ,може ли това да помогне?
                    Обезвъздушаването на лагер помпата/съединителя/ става като накараш някой да натисне ПЛАВНО педала и го задържи в долно положение.Разкачаш връзката на лагер помпата и изчакваш да потече сп. течност.Никога не се помпа както при обикновенните помпи.Винаги с еднократно плавно натискане на педала.Това се повтаря около 20-25 пъти.
                    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
                    X