Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

грешка лам сонда

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

грешка лам сонда

Колеги, Браво ХГТ на комп. диагностика ми дава грешка за ламбда сондата, вземах си друга 2ра рака и пак ми дава същата грешка, дали пък не е от нея или проблема да е в гърнето след нея понеже се е разтракало и явно нещо е проданено или запушено защото трака нещо вътре в него :D и мисълта ми дали не може ли да завихря изгорелите газове и за това да дава грешка.
    Bravo HGT 2.0 20V

Yellow_Flash_Colorz_PDT_24
    Bravo HGT 2.0 20V

Коментар

е що не си купи накладки втора ръка ???а и ако има нещо в гърнето и дрънка то значи че нещо излита от него и може да удря ламбдата и да и е***а майката на керамиката
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        е що не си купи накладки втора ръка ???а и ако има нещо в гърнето и дрънка то значи че нещо излита от него и може да удря ламбдата и да и ебава майката на керамиката
        само да те светна че преди ламбдата няма гърне въобще.Така че малко не мога да те разбера какво искаш да кажеш.
        Bravo HGT 2.0 20V

Коментар

Виж дали всички кабели,който са от сондата до крайната букса дали имат напълно проводимост пръсни буксата с контактен спрей може да е замърсена и да не контактува добре пробвай колега.Имаш ли нещо като reset на целия бордови компютър рестартирай и пак я качи. Да не би и тази втората дето си я взел на старо и тя да има подобен проблем като твоята пробвай без никакви гарнета продухай я малко да не би да има нещо което да и спъва работата знам ли..

Коментар

...

Коментар

rumbeca написа:
              Здравейте, аз също имам такъв проблем и мойта сонда е на същото дередже. Днес взех един кабел и закачих една лампа, пробвах дали има ток в буксата на сондата, но странното беше, че светна за малко като дадох контакт и след това изгасна и така секи пат като дам на контакт свети за малко и гасне. Не знам само това дали е нормално, но определено има проводимост на кабелите и много ме самнява, че помпата е заминала и незнам дали да свалям целия резеорвар за да сваля помпата или мога да я искарам директно от отвора в багажника.
              Колега,ламбда сонда и бенз.помпа са различни неща.Това ,което описваш,е нормално за помпата...ламсондата е на изпускателния колектор..
              MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
              ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Working...
              X