Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за Fiat Stilo MW

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпроси за Fiat Stilo MW

    1. Интересно ми е, има ли начин да се повдигне предницата, понеже е много ниска на този модел, както всички сме запознати.Четох в една тема за решение с тампони над амортисьорите. Изпробван ли е този метод или някакъв друг. Просто съм свикнал преди със Ладата да се катеря на всевъзможни места и още свиквам с Фиата. Когато ходих на прегледа ми казаха да внимавам понеже почити съм унищожил меката връзка отдолу на колекторните тръби която била доста скъпа. Ако има някой идея за повдигането да казва. Аз си мисля за това с тампоните ама не знам какъв ще е резултата.2. Онзи ден чистих колата със прахосмукачката и по навик се качих с колената върху предната шофьорска седалка изкл. че отдолу е кантара и мога да го прецакам така. И май и така се случи понеже като я запалих след това светна лампата за грешка на airbag. Преди да купим колата я тествахме и имаше този проблем нашия познат каза че и преди му е правило така и като разместел седалката 2-3 пъти се оправяло, той си е доста тежък. И наистина като решихме да я купим го нямаше проблема.Стилото беше ударено съвсем леко в десния калник под фара. Сега той си взе и едно ново Punto 2010 и има същия проблем, но той го взе блъснато и му възстанови предницата, при него вече може и от удара да е проблема. Ако успея да оправя мойта без онези модули за който четох ще се пробвам и Puntoto да оправя. Извинявам се че стана толкова дълго. Благодаря предварително!
    Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
    Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D

    #2
    Разместил си някой от конкторите под седалката като си я чистил, при мен редовно пискат беговете като разместя буксите. При мен след смяната на предните амортесьори предницата се повдигна леко, бих казал че в момента е нормално висока и спокойно мога да си минавам през всякакви терени :D.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

    Коментар


      #3
      Ще ги проверя тези конектори. А има ли някаква разлика във стабилността и. Предполагам че няма да има ако е малко, понеже тя и без това си е доста нестабилничка понякога в завои :D
      Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
      Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D

      Коментар


        #4
        Каквито и амортесиори да сложиш няма да я повдигнеш и 1мм.Да не са се уморили просто тези пружини.Пусни една снимка да видим как изглежда.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

        Коментар

        Working...
        X