Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е това?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво е това?

Здравейте колеги.Искам да попитам каква е тази кутия,на нея има една лампичка и едно копченце.Намира се в багажника на пунто МК1.
    Прикачени файлове

Изглежда, че още не е разгадано http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=302351
    Fiat - Stilo 1.9 JTD

Коментар

изключи го и виж какво ще спре да работи

Коментар

Интересно,дано за 3 години някои да е разбрал за какво служи.Другото което забелязах е,че при мен има един кабел повече.

Коментар

Сега проверих какво ще стане ако извадя буксата.Всички светлини отзад си работят,също и светлината в багажника.Проверих и централното заключване,и то си работи.Аларма нямам,а и нямам копче на ключа за аларма.Скоро ще има малко разглабяне на колата и ще провера къде отиват кабелите.Ако случайно някои знае за какво служи тази джаджа да каже.

Коментар

gituli написа:
            Сега проверих какво ще стане ако извадя буксата.Всички светлини отзад си работят,също и светлината в багажника.Проверих и централното заключване,и то си работи.Аларма нямам,а и нямам копче на ключа за аларма.Скоро ще има малко разглабяне на колата и ще провера къде отиват кабелите.Ако случайно някои знае за какво служи тази джаджа да каже.
            ето това намерих според саита някакъв блок за управление към двг.ПРОДАЖА БЛОКОВ УПРАВЛЕНИЯ (ДВИГАТЕЛЕМ, АКПП, SRS, ABS) FIAT ELBA ... - [ Превод на страницата ]ематик.рф/ecus/fiat/elba_146/1_6.3.html5 мар 2011 - FIAT PUNTO 176 ЭБУ MODUL 46519184 B365 3249 7K Стоимость ЭБУ составляет 13 320.00 рублей, этот блок поставляется из Германии, ...малко недъгаво го копирах номерата са същите като твоите.
            Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
            Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Working...
            X