От тук се прави центровката при зацепване на ремъка, струва ми се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дупка в кожуха на скоростите
Collapse
X
-
nedialk00
какви са тия дупки дето ги прави.. нещо е под напрежение там за да прави такива дупки ей така от нищото
Коментар
-
запуших я и тази дупка :D,долях отново масло щото старото беше по целия двигател разхвърляно но 3-та скорост нещо ми прави мизерии неиска да влиза трябва яко бутане и след много хрущене влиза.И другия проблем е 4е по4наха да вият скоростите от 3 нагоре тоест 3 4 5 на първа и втора няма ядове.Въпроса ми е имали шанс да изкара 1000км щото ми предстои пътуване или ще забие някаде
Коментар
-
Инфо от нета. Ако кутията ти е C.514.5.13 се слага още на:FIAT BRAVA (182) 1.2 16V 80FIAT BRAVA (182) 1.2 16V 80FIAT BRAVA (182) 1.4 (182.BG)FIAT BRAVA (182) 1.4 12 V (182.BA)FIAT BRAVO (182) 1.2 16V 80FIAT BRAVO (182) 1.2 16V 80FIAT BRAVO (182) 1.4 (182.AA)FIAT BRAVO (182) 1.4 (182.AG)FIAT MAREA (185) 1.2 16VFIAT MAREA (185) 1.4 80 12VFIAT MAREA Weekend (185) 1.2 16VFIAT MAREA Weekend (185) 1.4 80 12VFIAT PUNTO (176) 1.7 DFIAT PUNTO (176) 75 1.2FIAT PUNTO (176) 90 1.6FIAT PUNTO Cabriolet (176C) 90 1.6FIAT PUNTO Van (176L) 1.7 DСигурно има разлика в предавателните числа и не е лошо да провериш предварително в ЕПЕР какви са.скоростиMarea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Airfan написа:Tihomir78 написа:А бе колега тя тая втората "дупка" .... аз ли не виждам ама тва е за центровката, а иначе едва ли ще стават кутиите , ще имаш разлика в предавателните числа.
Коментар
-
Punto_Manqk написа:Airfan написа:Tihomir78 написа:А бе колега тя тая втората "дупка" .... аз ли не виждам ама тва е за центровката, а иначе едва ли ще стават кутиите , ще имаш разлика в предавателните числа.
Коментар
-
Колеги да продължим темата и другите скорости заминаха,по точно се опитах да сваля червеяка(така ли се казваше) от скоростите и при завиване на винта напуках кожуха,точно над пробката за източване на маслото.Пробвах с поксипол нестава постоянно капе,червен силикон също не става идеи какво може да хване здраво,варянта с сваляне на скоростите и лепене не ми допада,да дам 80лв за демонтаж и монтаж.
Коментар
-
Punto_Manqk написа:Колеги да продължим темата и другите скорости заминаха,по точно се опитах да сваля червеяка(така ли се казваше) от скоростите и при завиване на винта напуках кожуха,точно над пробката за източване на маслото.Пробвах с поксипол нестава постоянно капе,червен силикон също не става идеи какво може да хване здраво,варянта с сваляне на скоростите и лепене не ми допада,да дам 80лв за демонтаж и монтаж.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Punto_Manqk написа:Колеги да продължим темата и другите скорости заминаха,по точно се опитах да сваля червеяка(така ли се казваше) от скоростите и при завиване на винта напуках кожуха,точно над пробката за източване на маслото.Пробвах с поксипол нестава постоянно капе,червен силикон също не става идеи какво може да хване здраво,варянта с сваляне на скоростите и лепене не ми допада,да дам 80лв за демонтаж и монтаж.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Punto_Manqk написа:Колеги да продължим темата и другите скорости заминаха,по точно се опитах да сваля червеяка(така ли се казваше) от скоростите и при завиване на винта напуках кожуха,точно над пробката за източване на маслото.Пробвах с поксипол нестава постоянно капе,червен силикон също не става идеи какво може да хване здраво,варянта с сваляне на скоростите и лепене не ми допада,да дам 80лв за демонтаж и монтаж.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар