Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цветни фарове(къси)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цветни фарове(къси)

От няколко дена съм се влюбил в едни фарове(мисля че са само крушки), които светят по следния начин:От далече и напред се вижда ярко син цвят, след това прелива в зелен и близо до колата свети червено(леко розовее) ... и при всичката тази гледка пътя просто се осветява убийствено Ако не се лъжа колата беше 405, но едва ли това има значение ...Интересува ме дали някой знае за подобни крушки? Като марка и модел? И дали това е възможно да се постигне с цветни рефлектори, а не с крушката? ... за пример съм виждал на Мареа ярко лилава светлина(смея да кажа по-хубава от ксенон), постигната само от рефлектора.
    Bravo(TM) HGT

на мотора съм с такава крушка и наистина свети бая добре

Коментар

Re: Цветни фарове(къси)

VeSSkO написа:
      От няколко дена съм се влюбил в едни фарове(мисля че са само крушки), които светят по следния начин:От далече и напред се вижда ярко син цвят, след това прелива в зелен и близо до колата свети червено(леко розовее) ... и при всичката тази гледка пътя просто се осветява убийствено Ако не се лъжа колата беше 405, но едва ли това има значение ...Интересува ме дали някой знае за подобни крушки? Като марка и модел? И дали това е възможно да се постигне с цветни рефлектори, а не с крушката? ... за пример съм виждал на Мареа ярко лилава светлина(смея да кажа по-хубава от ксенон), постигната само от рефлектора.
      Това както го описваш прилича на ФИЛИПС Найт-Гайд Аз лично предпочитам Блу-Вижън пак на ФИЛИПС
      http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
      Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
      FIAT Punto 02' 1.9 JTD
      FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
        VeSSkO написа:
        Това както го описваш прилича на ФИЛИПС Найт-Гайд Аз лично предпочитам Блу-Вижън пак на ФИЛИПС
        Според мен няма смисъл да дадеш около 50 лева за Филипс (вярно,че имат и сини габарити към тях), но съм същата светлина са и Осрам-сини за 26 лева двете.

Коментар

на някой кали мяркам че фаровете светят нещо между син и лилав цваят. Как се водят като модел и от къде мога да се здобия с такива. Тези на филипс кадето споменавате къде се продават.
          Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

ForceWere написа:
            Тези на филипс кадето споменавате къде се продават.
            Автомобилни осветителни тела Филипс - ул. "Проф М. Бичев 5" тел.02/946-1570

Коментар

doofiat написа:
              Dodo 155 написа:
              VeSSkO написа:
              Според мен няма смисъл да дадеш около 50 лева за Филипс (вярно,че имат и сини габарити към тях), но съм същата светлина са и Осрам-сини за 26 лева двете.
              С ФИЛИПС съм карал 3г. предишната си кола и така я продадох Скъпото винаги излиза по-евтино!А тези ОСРАМ (сините) горят доста повече от обикновения и нямат тази осветеност като на ФИЛИПС-а Пак личен опит
              http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
              Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
              FIAT Punto 02' 1.9 JTD
              FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Оставете Philips-a настрана Миналата седмица сложих Blue Vision и не съм доволен ... Изхвърлили са се хората от Philips - на опаковката е нарисувано точно така, както го описват и както се заблудих че ще свети - ярко бяло със син отенък. Само че не е баш така Мога да направя снимки ако искате да видите, че нищо Blue няма в тези крушки а просто светят много светло жълто.
                pugsy написа:
                на мотора съм с такава крушка и наистина свети бая добре
                А би ли споделил каква е тази крушка
                Dodo 155 написа:
                Това както го описваш прилича на ФИЛИПС Найт-Гайд
                Не е Night Guide - Там няма чак толкова ярко изразени цветове
                Bravo(TM) HGT

Коментар

Да бе .. с тия фарове освен ти, много ще ти се радват и КАТ-аджий

Коментар

нямам идея каква е,така го взех

Коментар

pugsy написа:
                      нямам идея каква е,така го взех
                      АЗ не знам да са забранени освен ако има нов закон по който да се забраняват крушки с повишение на видимоста ,но не ми се вярва.
                      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Разбира се, че не са забранени. По тая логика трябва всяка 2-ра S-класа да бъде глобявана, заради ярко лилавия ксенон
                        Bravo(TM) HGT

Коментар

За мен сините на Осрам са по-добре. С тях съм на халогените и съм много доволен от тези на Филипс,с които съм на късите

Коментар

А да ви попитам нещо - какви крушки ще ми препоръчате за фарове на Типо (някакви обикновенни не искам да са сини,розови на точки и т.н. а псото да светят добре) защото с оригиналните не се вижда много много (отделно че и фаровете светят малко нагоре ама все пак това ще си го регулирам).Ако има някакво осветление на пътя (лампи примерно) нишщо не виждам и превземам яко дупките.Мога да си позволя около 20-30лв за комплект крушки но исках да попитам какви да са (марка/модел).Ако са по-обикновенни по-добре (в смисъл да не са сини или други ами нормална светлина) защото принципно не обичам да бия много много на очи .Благодаря предварително!
                            Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

zfa159 написа:
                              А да ви попитам нещо - какви крушки ще ми препоръчате за фарове на Типо (някакви обикновенни не искам да са сини,розови на точки и т.н. а псото да светят добре) защото с оригиналните не се вижда много много (отделно че и фаровете светят малко нагоре ама все пак това ще си го регулирам).Ако има някакво осветление на пътя (лампи примерно) нишщо не виждам и превземам яко дупките.Мога да си позволя около 20-30лв за комплект крушки но исках да попитам какви да са (марка/модел).Ако са по-обикновенни по-добре (в смисъл да не са сини или други ами нормална светлина) защото принципно не обичам да бия много много на очи .Благодаря предварително!
                              Philips Vision Plus30 лева трябва да стигнат, поне за Н1 стигат (Типото не знам с какви е)по-горе има адреса и телефона на представителяцените там са много добри
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X