Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цветни фарове(къси)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zfa159 написа:
    А да ви попитам нещо - какви крушки ще ми препоръчате за фарове на Типо (някакви обикновенни не искам да са сини,розови на точки и т.н. а псото да светят добре) защото с оригиналните не се вижда много много (отделно че и фаровете светят малко нагоре ама все пак това ще си го регулирам).Ако има някакво осветление на пътя (лампи примерно) нишщо не виждам и превземам яко дупките.Мога да си позволя около 20-30лв за комплект крушки но исках да попитам какви да са (марка/модел).Ако са по-обикновенни по-добре (в смисъл да не са сини или други ами нормална светлина) защото принципно не обичам да бия много много на очи .Благодаря предварително!
    Вижън плюс са около 36 лева от адреса,който посочих по-горе. Иначе може и някакви Силвър на Филипс или на Осрам. Силвър на Осрам имало в Практикер за около 16 лева бройката (може и да са поевтини, не съм много сигурен), но са много добри. Тия цени са за Н 1. Аз съм със Вижън плюс и не съм толкова доволен и затова съм се насочил към сините или сребърни Осрами. Наистина светят по-далеко, но на близко светлината не е толкова различна от обикновената крушка.П.С. Колега SEV, защо се вдигна разхода на 100 км?

Коментар

защото последният път имах само градско9,3 градско в София - не е зле, и то при 100 км с климатик :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
        защото последният път имах само градско9,3 градско в София - не е зле, и то при 100 км с климатик :D
        Е браво , но с тия климатици да не посинеем от студ

Коментар

Абе мисля че е забранено. В закона ако не се лъжа пише че е забранено използването на друг вид фарове освен с бяла и жълта светлина. За ксенонките .. може да се спори, макар че в съда този акт ще падне. Но за червеното нюансче мисля че ще те пернат като стой та гледай.

Коментар

То червеното всъщност е розово и свети само на 1,2 метра отсрани и пред колата а основно свети ярко син цвят. Но гледката, която тези фарове правят на пътя е неописуема. Хайде пак ... някой знае ли какви са тези крушки?
            Bravo(TM) HGT

Коментар

VeSSkO написа:
              То червеното всъщност е розово и свети само на 1,2 метра отсрани и пред колата а основно свети ярко син цвят. Но гледката, която тези фарове правят на пътя е неописуема. Хайде пак ... някой знае ли какви са тези крушки?
              Крушките вероятно са Night Guide на Philips, ето и линк: http://www.lighting.philips.com/in_e...ghting&lang=enАко Vision Plus излизат около 30лв. комплекта, то тези бяха 50 и няколко. Хубавото винаги е скъпо, колега!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не са NightGuide, сигурен съм. Видях как свети NightGuide и няма нищо общо с онези крушки. Вярно че се различават някакви си зони, но си свети жълто, за разлика от тези, които търся.
                Bravo(TM) HGT

Коментар

Колега сетих се какви са крушките. Днес докато идвах към работа видях една кола с тия т.нар. лилавеещи и се сетих,че в Русе ми ги показваха в един магазин. Това са крушки на Осрам за мъгла и лошо време и ми обесняваше,че леко лилавеят и желтеят и приливат в други цветове. Гледах ги в магазин на "Ауто плюс"( мисля,че във всеки по-голям град има такъв магазин) така,че провери там. На 95% съм сигурен, че са на Осрам.

Коментар

Мерси. При мен в Козлодуй няма Ауто Плюс, но ще търся във Враца. Надявам се да намеря там.Има ли ги тези крушки някъде в интернет, за да се уверя, че са тези точно?
                    Bravo(TM) HGT

Коментар

Ами не съм търсил,но може би ги има някъде. Като пуснеш на търсачка "Osram" може да излезе нещо. Ако разбереш дали са тези или някакви други пиши, за да може темата да е полезна за всеки и да има happy end :D

Коментар

За тези, които са от София "Осрам" ЕООД се намира ето тук http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=05...92&ix=35&iy=21

Коментар

doofiat написа:
                          За тези, които са от София "Осрам" ЕООД се намира ето тук http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=05...92&ix=35&iy=21
                          Аз съм звънял на "Осрам" ЕООД и са ме препращали към някои от големите търговски вериги - Метро и Практикер. В действителност съм проверявал в Практикер - има почти цялата гама продукти на Осрам.
                          Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Имам напредък в издирването на въпросните крушки!Разбрах, че става въпрос за някакви корейски крушки и на опаковката пишело нещо от сорта на "Eagle Eye" ... естествено имитация, за да бъде на достъпна цена Крушката си мени цвета в зависимост от ъгъла на гледане и така, докато колата прави завой на 90 градуса се сменят и 3-те цвята, преливайки един в друг.
                            Bravo(TM) HGT

Коментар

VeSSkO написа:
                              Имам напредък в издирването на въпросните крушки!Разбрах, че става въпрос за някакви корейски крушки и на опаковката пишело нещо от сорта на "Eagle Eye" ... естествено имитация, за да бъде на достъпна цена Крушката си мени цвета в зависимост от ъгъла на гледане и така, докато колата прави завой на 90 градуса се сменят и 3-те цвята, преливайки един в друг.
                              Това е адски гаден ефект според мен, но... ти си знаеш!
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

VeSSkO написа:
                                такива крушки със сигурност произвеждат и NARVA имам една такава даже Н1 AZ 48520 това пише на крушката дано да ти помогне
                                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                                UNO 1.0 FIRE

Коментар

Working...
                                X