zfa159 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цветни фарове(къси)
Collapse
X
-
-
VeSSkO написа:То червеното всъщност е розово и свети само на 1,2 метра отсрани и пред колата а основно свети ярко син цвят. Но гледката, която тези фарове правят на пътя е неописуема. Хайде пак ... някой знае ли какви са тези крушки?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колега сетих се какви са крушките. Днес докато идвах към работа видях една кола с тия т.нар. лилавеещи и се сетих,че в Русе ми ги показваха в един магазин. Това са крушки на Осрам за мъгла и лошо време и ми обесняваше,че леко лилавеят и желтеят и приливат в други цветове. Гледах ги в магазин на "Ауто плюс"( мисля,че във всеки по-голям град има такъв магазин) така,че провери там. На 95% съм сигурен, че са на Осрам.
Коментар
-
За тези, които са от София "Осрам" ЕООД се намира ето тук http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=05...92&ix=35&iy=21
Коментар
-
doofiat написа:За тези, които са от София "Осрам" ЕООД се намира ето тук http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=05...92&ix=35&iy=21Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Имам напредък в издирването на въпросните крушки!Разбрах, че става въпрос за някакви корейски крушки и на опаковката пишело нещо от сорта на "Eagle Eye" ... естествено имитация, за да бъде на достъпна цена Крушката си мени цвета в зависимост от ъгъла на гледане и така, докато колата прави завой на 90 градуса се сменят и 3-те цвята, преливайки един в друг.Bravo(TM) HGT
Коментар
-
VeSSkO написа:Имам напредък в издирването на въпросните крушки!Разбрах, че става въпрос за някакви корейски крушки и на опаковката пишело нещо от сорта на "Eagle Eye" ... естествено имитация, за да бъде на достъпна цена Крушката си мени цвета в зависимост от ъгъла на гледане и така, докато колата прави завой на 90 градуса се сменят и 3-те цвята, преливайки един в друг.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
VeSSkO написа:Имам напредък в издирването на въпросните крушки!Разбрах, че става въпрос за някакви корейски крушки и на опаковката пишело нещо от сорта на "Eagle Eye" ... естествено имитация, за да бъде на достъпна цена Крушката си мени цвета в зависимост от ъгъла на гледане и така, докато колата прави завой на 90 градуса се сменят и 3-те цвята, преливайки един в друг.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар