Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на съединител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сега вече очаквам повече каране!А повечето неща, които съм сменил си бяха за смяна още преди 30 хил. км. като си я купих(мисля че си я купих доста изгодно,дори и с тези недостатъци-3800 с пълно каско за още 8мес. преди 1.5 г.)А съединителя иначе как би могъл да ми го пратиш?Ти коя марка би ми препоръчал и каква ще е точно цената ако имам отстъпка
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Колега Damianoff, няма разлика в качеството на отделните марки-не всяка фирма произвежда цялата си номенклатура,взаимно се допьлват.А производители на основните им заготовки / диафрагма,огледален диск,феродо и.т.н/ са 2-3 италиански фирми , които само това правят и не сглобяват.Комплекта за теб от вече изброените марки би струвал 70лв. без лагер, и най-добрия вариант е по куриер с наложен платеж.За ПУНТО1.2 75ELX или само хубаво или нищо!!!

Коментар

Благодаря ти много колега ХИТ-КОАз вече съм с нов съединител и всичко е ОК с изкл. на тампона на скоростите,който тези дни също ще трябва да сменя.Сложих МесАrm-смених всичко-компл.(феродов,притискателен и лагер за 80.95 лв. и 60 лв. монтаж).Стария Валео имаше още малко живот,ама лагера и пластинките на притискателния бяха заминали!Колко е като цена тампона на скоростите?Някой ако знае да пише :D
        SKODA 105L '78
        PUNTO 1.2 MPI ELX '94
        FIAT 126p '89
        TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
        GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Опа айде и аз да се включа за цената на съединителя защото и аз съм наред да го сменям.Отидох до плевен в автокъщата откъдето го бях купил и те имат голям склад и попитах за цената .Но уви ето какви са им цените херодов диск 55лв притискателен 54лв лагер 24лв или всичко 133лв казах им довиждане и си тръгнах.Сега като чета тук то цените са много по ниски.Колега Дамянов ти откъде си взема комплекта на тази цена?За мен е приемлива. И ако съдим по това че един съединител издържа 120до 150 хиляди километра то радостната новина е може би че километража ми сочи 124 000 км. и колата би следвало да е на толкова защото от никъде не личи да са сменяли вече веднъж съединителя.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
          X