Здравейте,намислил съм скоро да отворя ДВГ-то и искам да питам дали някой знае през коко вървят ремонтните размери(а и стандартния) на цилиндровите втулки на Брава 1.8?Дали се предлагат сегменти и бутала на ремонтен размер?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
размери на цил.втулките
Collapse
X
-
Бутала и сегменти на ремонтен размер предлагат!Даже мога да ти дам и номер, но утре, че сега не е в мен визитката, но какви са точно размерите не знам-колегите, които знаят да не си траят :P :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
Re: размери на цил.втулките
I’m_crazy написа:Здравейте,намислил съм скоро да отворя ДВГ-то и искам да питам дали някой знае през коко вървят ремонтните размери(а и стандартния) на цилиндровите втулки на Брава 1.8?Дали се предлагат сегменти и бутала на ремонтен размер?
Коментар
-
Re: размери на цил.втулките
hit-ko написа:I’m_crazy написа:Здравейте,намислил съм скоро да отворя ДВГ-то и искам да питам дали някой знае през коко вървят ремонтните размери(а и стандартния) на цилиндровите втулки на Брава 1.8?Дали се предлагат сегменти и бутала на ремонтен размер?Bradwa 1.8-goliama pri tova
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар