Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

размери на цил.втулките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

размери на цил.втулките

Здравейте,намислил съм скоро да отворя ДВГ-то и искам да питам дали някой знае през коко вървят ремонтните размери(а и стандартния) на цилиндровите втулки на Брава 1.8?Дали се предлагат сегменти и бутала на ремонтен размер?
    Bradwa 1.8-goliama pri tova

Бутала и сегменти на ремонтен размер предлагат!Даже мога да ти дам и номер, но утре, че сега не е в мен визитката, но какви са точно размерите не знам-колегите, които знаят да не си траят :P :D
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

айде бе няма ли кой да каже

Коментар

Re: размери на цил.втулките

I’m_crazy написа:
        Здравейте,намислил съм скоро да отворя ДВГ-то и искам да питам дали някой знае през коко вървят ремонтните размери(а и стандартния) на цилиндровите втулки на Брава 1.8?Дали се предлагат сегменти и бутала на ремонтен размер?
        Ремонтните размери, обикновенно са през 0.20мм или през 20 стотни!Ако има сериозно износване, по-голямо от 0.07-0.08мм на цилиндрите - се пристъпва към шлайфане и минаване към следващия размер!Но при тези мотори това е изключителна рядкост и обикновенно се сменят само сегменти, със стандартен размер!

Коментар

Re: размери на цил.втулките

hit-ko написа:
          I’m_crazy написа:
          Ремонтните размери, обикновенно са през 0.20мм или през 20 стотни!Ако има сериозно износване, по-голямо от 0.07-0.08мм на цилиндрите - се пристъпва към шлайфане и минаване към следващия размер!Но при тези мотори това е изключителна рядкост и обикновенно се сменят само сегменти, със стандартен размер!
          Еваларка Hit-ko,в теб ми беше надеждата!Така и си мислех,че ти ше ми кажеш тези неща.Другите тука повечето са пълнеж в този форум(начело с Митко).Виж имам ти телефона и ще ти звъна веднага шом отворя ДВГ-то и ще ти поръчам сегменти(преполагам,че ще бъдат на същата цена на която ги предложи на Ogi-демек мен).С много поздрави и здраве от мен!

Коментар

Working...
          X