Дайте ми идея за чистене на дюзи.Имам познат тук,които чисти дюзи обаче на дизелов мотор.С ултра звук.Въпроса ми е дали може с тоя ултразвук да ми изчисти дюзите ?Таи като имаме майстор които,чисти дюзи ама с неква течност и им пуска сигнал(с каква честота е тоя сигнал?).Ще ми сварчо ли работа майстора комшията или не с тоя ултразвук.По принцип е читав майстор и то много .Известен е тук в бургаски окръг.Бай Петър се казва , а фирмата му е Дизелхаус.Незнам дали некой го познава , но това е друг въпрос , които не ме интересува.интересува ме чистят ли се бензинови инжектори с ултра звук без да им се подава сигнал?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистене на инжектори на брава 1.6 16V
Collapse
X
-
Re: чистене на инжектори на брава 1.6 16в
galinchooo написа:Дайте ми идея за чистене на дюзи.Имам познат тук,които чисти дюзи обаче на дизелов мотор.С ултра звук.Въпроса ми е дали може с тоя ултразвук да ми изчисти дюзите ?Таи като имаме майстор които,чисти дюзи ама с неква течност и им пуска сигнал(с каква честота е тоя сигнал?).Ще ми сварчо ли работа майстора комшията или не с тоя ултразвук.По принцип е читав майстор и то много .Известен е тук в бургаски окръг.Бай Петър се казва , а фирмата му е Дизелхаус.Незнам дали некой го познава , но това е друг въпрос , които не ме интересува.интересува ме чистят ли се бензинови инжектори с ултра звук без да им се подава сигнал?
Реклама
Collapse
Коментар