Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Усилване на искрата на свещите ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

става по-добро изгаряне, и в ниските обороти колата дърпа както на бензин прави и икономия на газ около 10% ако си вземаш сложи 6 градуса авансвремето нужно на газта да изгори е повече отколкото на бензина заради по високото октаново число и заради това искрата трябва да се подава по-рано

Коментар

замислял съм се многократно за аванс процесор но малко множко ми се виждат парите за полвин литър икономия...ще пробвам първо с безполюсните свещи
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
        замислял съм се многократно за аванс процесор но малко множко ми се виждат парите за полвин литър икономия...ще пробвам първо с безполюсните свещи
        много хора съм чувал да наричат марката дРИСК , вместо бриск освен 0,5 литра - ще имаш и повече удоволствие от шофирането

Коментар

u_bo написа:
          много хора съм чувал да наричат марката дРИСК , вместо бриск
          Сигурно си чувал ,че Фиат са боклуци и Купи си Фиат за да те е яд. Вземи първо да ги пробваш ,че то без да е пробвал човек може много работи да е чул...
          Фиат Крома 1.9 16v+
          Фиат Браво 1.6 16v
          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
            u_bo написа:
            Сигурно си чувал ,че Фиат са боклуци и Купи си Фиат за да те е яд. Вземи първо да ги пробваш ,че то без да е пробвал човек може много работи да е чул...
            защо да ги пробвам?взимам си NGK от оф.вносител и си карам в аутодата и други тех.справ. не са и чували за бриск, но за НГК има при доста от компонентите - свещи, ламбди

Коментар

u_bo написа:
              pi4_s_bravo написа:
              u_bo написа:
              защо да ги пробвам?взимам си NGK от оф.вносител и си карам в аутодата и други тех.справ. не са и чували за бриск, но за НГК има при доста от компонентите - свещи, ламбди
              Това ,че не пише конкретна марка значи ли че само описаните стават? Ти ако искаш си карай и със свещи Искра, ама защо коментираш нещо което не си пробвал? Ако си беше направил труда да се разтърсиш из интернет за спортните серии на Бриск ще видиш че в Америка доста ги уважават и ползват.
              Фиат Крома 1.9 16v+
              Фиат Браво 1.6 16v
              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Interceptor написа:
                И какъв е смисъла от всичко това?
                Колкото е по голяма искрата то толкова повече смес се запалва на веднъж. Това значи, че повече ще изгори за по малко време, от там може да се намали аванса и по този начин вървим към ГМТ а колкото по близо до ГМТ- толкова по добре.

Коментар

Working...
                X