Случая е такъв.... когато карам и мина през някакви дупки и се чува едно тропане в задната част не като тампон или нещо такова а по скоро като кора или някаква пластмаса. Миналата събота с брат ми(който е автомонтьор) вдигнахме задницата да огледаме дали няма някакви луфтове в ходовата част, но за мое щастие и донякъде разочарование, че не намерих източника на досадното тропане, нямаше никакви луфтове... огледах и пластмасите в багажника нямаше никакви хлабави неща, амортисьорите също са ми наред........... Някой има ли идея от къде може да е това нещо, че ми изпили нервичките.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно тропане в задната част
Collapse
X
-
Благодаря колеги за отзивите. При първа възможност ще огледам по обстойно тези три неща и ще споделя дали съм намерил топлата вода. Поздарави.93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
където ляга кората отзад трябва да има четири тампончета.на доста коли липсват незнайно защо.аз имам само 2.друго около резервната гума ако има нещо или гидорито в багажника.най-добре изкараи всичко отзад заедно с кората и караи като постепено оборудваш всичко по реда му така 100% ще разбереш от каде е точноfiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар