Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странно тропане в задната част

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странно тропане в задната част

Случая е такъв.... когато карам и мина през някакви дупки и се чува едно тропане в задната част не като тампон или нещо такова а по скоро като кора или някаква пластмаса. Миналата събота с брат ми(който е автомонтьор) вдигнахме задницата да огледаме дали няма някакви луфтове в ходовата част, но за мое щастие и донякъде разочарование, че не намерих източника на досадното тропане, нямаше никакви луфтове... огледах и пластмасите в багажника нямаше никакви хлабави неща, амортисьорите също са ми наред........... Някой има ли идея от къде може да е това нещо, че ми изпили нервичките.....
    93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
    00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
    * * * * * * * * * * * * * *
    Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!

Провери облегалката на задната седалка, закопчалките.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

на мен ми тропаха облицованите с плат части на задните кори. след залепване с лепило всичко се оправи
      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

nikolce написа:
        Провери облегалката на задната седалка, закопчалките.
        Още един глас за. При мен се оказа точно там. А искаха да ми сменят задните амортисьори, че уж били тръгнали.
        Brava 1.9 JTD 100, 2001

Коментар

Може да е резервната гума или някой инструмент до нея.
          Fiat 1.4 12V
          Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
          Да си втори значи да си първи сред загубилите.
          Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

По скоро е облегалката, ако не караш хора често отзад, пробвай да пъхнеш коланите там. Ако намалее тракането значи е от нея. Виж също и кората на багажника и вратата на багажника ( натегни я малко от тампоните)
            Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
            Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Благодаря колеги за отзивите. При първа възможност ще огледам по обстойно тези три неща и ще споделя дали съм намерил топлата вода. Поздарави.
              93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
              00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
              * * * * * * * * * * * * * *
              Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!

Коментар

като за начало изкарай ВСИЧКО от багажника и мини през няколко дупки...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

където ляга кората отзад трябва да има четири тампончета.на доста коли липсват незнайно защо.аз имам само 2.друго около резервната гума ако има нещо или гидорито в багажника.най-добре изкараи всичко отзад заедно с кората и караи като постепено оборудваш всичко по реда му така 100% ще разбереш от каде е точно
                  fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

Working...
                  X