Въпроса ми е следният, моноинжекцията от WV Golf 3 става ли за Фиат Браво 1.4 12V , и частите по моноинжекцията дали са същите и могат ли да се използват от WV Golf 3 на бравото ( за моноинжекцията само).Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за взаимозаменяема част за Фиат Браво 1.4 12V
Collapse
X
-
Колега бравото трябва да е 12V, не съм виждал още с 16 клапана . А за дюзата хм, по принцип и на двете запалителната система трябва да е Bosch Monomotronic демек еднаква, за стъпковия мотор ако е с 4 крачета е същия щото сега съм с такъв от голф, ама за дюзата пробвайте да потърсите и сравните номерата в някой Bosch каталог, върти ми се една идея че са доста подобни(еднакви), но не мога да го трърдя без покрите, все пак бравото е 80 к.с с 12 клапана а голфа е с 8 клапана и доста по малко конски сили. Дали тази разлика е постигната с променени дюзи и архитектура на бутала( компресия) или само с промяна в инжекторното време, трябва някой по запознат да каже
-
Hristian_Aleksiev написа:Колега бравото трябва да е 12V, не съм виждал още с 16 клапана . А за дюзата хм, по принцип и на двете запалителната система трябва да е Bosch Monomotronic демек еднаква, за стъпковия мотор ако е с 4 крачета е същия щото сега съм с такъв от голф, ама за дюзата пробвайте да потърсите и сравните номерата в някой Bosch каталог, върти ми се една идея че са доста подобни(еднакви), но не мога да го трърдя без покрите, все пак бравото е 80 к.с с 12 клапана а голфа е с 8 клапана и доста по малко конски сили. Дали тази разлика е постигната с променени дюзи и архитектура на бутала( компресия) или само с промяна в инжекторното време, трябва някой по запознат да каже----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар