SIII написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лятото дойде , айде на море
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:SIII написа:Абе аз съм над закона....мен ме интересува колата да ми е наред и при положение,че ми се очертава да ходя всяка седмица до морето въпроса ми беше на колко оборота да карам че да не грохне след лятото колата...иначе ако е за веднъж мноо ясно че ще издържи на юркане но до кога?Акъл на младите за безопасност е доказано че не може да се влее....Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
колегите са прави не се изхвърляй - просто няма смииначе аз имам Спортинг 1.6 и да ти кажа при 190 не ми изхвърча нито едно бутало а 200 иначе ще направи но си е опасно така че не се коси ама няма смисъл от тва щото само харчи яко при над 180 поне при менприятно море :DУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Аз тръгвам за Слънчев предлагам да направим среща на форума на какао биич за да се разберем на коя чалга дискотека ще избухнем...хаха ростислава - слънце мое....толкова е циганско вскичко че направо може да се взривиш...Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
SIII написа:Аз тръгвам за Слънчев предлагам да направим среща на форума на какао биич за да се разберем на коя чалга дискотека ще избухнем...хаха ростислава - слънце мое....толкова е циганско вскичко че направо може да се взривиш...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
един - два съвета от бургазлия...1. За всички софиянци - минете по подбалканския - някой преди мен то беше казал - по-спокойно е, пък и пътя не е лош!2. който е решил да минава презмагистралата - минете през околовръстните на чирпан и стара загора - като самолетна писта са - много са оправени!!! пестите нерви и време!!!3. като влезете на територията на сливенски окръг - спазвайте АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ограничения, щото сливенските ченгета са големи костилки и са си е... маата. Който иска нека си юрка - ама и да си приготви некой лев 4. иначе от сливен до бургас е гадно. в неделя се прибирах и беше станала неква колизия на карнобат / на разклона за шумен / и нали всеки тръгва от морето в 17 часа и искаше да е за финала за световното в 21 на масата с ракийката - имаше колона до разклона за черноград / за непросветените - десетина километра са май /.5. който ще ходи на слънчев бряг и кара напряко през каблешково да внимава на КРЪСТОВИЩЕТО В КАБЛЕШКОВО !!! Софианци - разберете 1 път завинаги - НЕ СТЕ С ПРЕДИМСТВО!!! не си разваляйте морето!!на магистралата - кво да ви казвам - там си знаете как да карате :D айде безаварийно моренце!!!! / тази година вече имам една баня - браво на мен !!! утре ще гледам да отида пак _/p.s. хубаво е за имаш оборотомер и да д9аваш съвети, ама аз като намам... / пунто 1.1 94г. ... / хубаво е да имаш стрелка и да ти показва колко градуса е температурата, ама аз като нямам....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Колеги, без да се заяждам, още едно мнение от бургазлия, но живеещ в София:Всички изчисления за средни и максимални скорости са сметки без кръчмар. Дистанцията София-Бургас съм я взимал за 4 часа и половина, но и за 9. Всичко зависи от трафика. Миналата година пътувах точно в деня след като отвориха пътя след наводнението и ми отне 9 часа, но трафика не позволяваше никакво изпреварване. Когато ти омръзне да караш след някой камион, спираш да пиеш кафе и после пак така. Важното е да се доберем читави до морето, а това че ще изпусне човек два часа плаж е бел кахър. Карайте внимателно и според обстановката. Когато си тръгнал на почивка, не трябва да има график, а е тъпо да си изкараш отпуската в някоя травматология.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар