Здравейте колеги! Обръщам се към вас с молба за помощ или съвет, някой знае ли откъде мога да намеря пластмасовият плъзгач /обтегач на жилото/ на машинка за ел. стъкло на Фиат Мареа? Обикалях къде ли не, но без успех. По моргите продават целите машинки, а по магазините намерих за всякакви други марки, но не и за Мареа. Моята машинка е здрава и хич не ми се дават 50 лв. за друга машинка само заради този плъзгач. Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да намеря пластмасов плъзгач на машинка ел. стъкло?
Collapse
X
-
Искам да попитам при типото същия ли е обтегача и ако го сменя ще се оправи ли проблема с тракащото стъкло. Забелязъл съм че е възможно да вдигна самото стъкло около сантиметър - два на ръка. Генералния ми проблем е че като са отворени малко стъклата и много хлопат по неравностите!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Незнам само дали напунтото са същите дано да не съм ги изхвърлил мисля,че съм ги наврял някъде в сервиза или в къщи ще проверя и ако ги намеря ще ти ги щракна да видим дали ще ти свършат работа е така ти ги давам мен не ми трябват при мен проблема беше прокъснато жило и събчатката иначе релсата броните за жилата и моторчето са огън...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар