колеги имам един проблем моля ви помагайте!Значи имам fiat marea weekend и оборотомера ми не работи понякога се включва за 2 минути и пак се изключва!Ходих на диагностика никакви грешки!А оборотомера си продължава да не работи!Понякога когато е на 75-80 градуса се задържа повече!Но след малко пак "пада"! А и забравих километража ми не сочи километрите а само градусите на екранчето като запаля и само тогава сочи километрите след 2-3 секунди почва да си сочи градусите което според мен е по -яко! но може оборотомера и километража да са на едно и 2 да дават грешки !благодаря предварително!Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборотомер Fiat Marea Weekend
Collapse
X
-
nedialk00
-
alvanovo написа:Смени цялото табло, не е скъпо.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Батька Махно написа:Колега,градусите на таблото които ти показва реалните ли са?Че моето си показва непрекъснато 27 градуса.Мисля да отварям дясното огледало,но не съм сигурен,че после ще успея да го сглобя,затова все още си карам така.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
glupaka написа:колеги свалих таблото и всички кабелчета ги презапои специалист и оборотомера работи вече повече от преди но пак понякога спира да отчита :PОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар