пунто с разчекната задна гума, видех, че лагера е заминал, купих един комплект, но не мога да го сменя. Някой би ли ми казал как става по-точно има неква щанга отзад и тая пружина да я връзвам ли......? коцев ти имаш повечко опит дай компетенция.........поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто с разчекната задна
Collapse
X
-
Re: пунто с разчекната задна
pow написа:пунто с разчекната задна гума, видех, че лагера е заминал, купих един комплект, но не мога да го сменя. Някой би ли ми казал как става по-точно има неква щанга отзад и тая пружина да я връзвам ли.......Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: пунто с разчекната задна
vesko.t написа:pow написа:пунто с разчекната задна гума, видех, че лагера е заминал, купих един комплект, но не мога да го сменя. Някой би ли ми казал как става по-точно има неква щанга отзад и тая пружина да я връзвам ли.......
Коментар
-
За да върнеш пружината на мястото и се използват специални скоби.С тях се "натяга" пружината, след което се поставя на място и се "разпуска" обратно...Успех! :P== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:За да върнеш пружината на мястото и се използват специални скоби.С тях се "натяга" пружината, след което се поставя на място и се "разпуска" обратно...Успех! :PEx. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар