Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Stilo

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Stilo

Здравейте, въпроса ми е относно електрониката на Stilo. Почти се бях навил да купувам тази кола, но разни майстори ми надуха главата,колко била зле електрониката. Наистина ли е толкова сериозно положението или дявола не е чак толкова черен? Ориентирал съм се към бензинов мотор по принцип. Ще мога ли да я карам и във дъжд ?

Тия """майстори""" сигурно признават само голф 2 или друга толкова стара кола която е страхотна с електрониката защото я няма.Каква им е работата на тия майстори да барничкат електрониката, колата си е добра какво и е.Повечето некадърни майстори се плашат от италинаски и френски коли а естествено мерцедес бмв и ауди не ремонтират и за това говорят куп измишльотини.
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Re: Въпрос за Stilo

totomoto написа:
      Здравейте, въпроса ми е относно електрониката на Stilo. Почти се бях навил да купувам тази кола, но разни майстори ми надуха главата,колко била зле електрониката. Наистина ли е толкова сериозно положението или дявола не е чак толкова черен? Ориентирал съм се към бензинов мотор по принцип. Ще мога ли да я карам и във дъжд ?
      Колега факт е, че спрямо другите италянки Стилото дава доста проблеми, но не бих казал с електрониката. Колата определено си е хубава и като возия и вървеж, но си иска поддръжка и то сериозна а не с китайски части от илиянци...С електрониката може да имаш проблем с Еърбега и ... и...примерно дръжката на багажника...другото си е чисто механично в общи линии. Като всички коли си има бол датчици и кабели и т.н. и винаги може нещо да се прецака...но не и непоправимо
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

кола

Като се има на предвид че доста от датчиците са на БОШ Немски за това може да има проблеми евентуално . иначе ако Колата се кара както трябва и не се бърника от неразбиращи няма да имаш проблеми .Како четеш и форумите на другите марки ще забележиш че там доста повече се оплакват от колите след 2000г
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Аз от толкова лоши думи за Стило много се бях притеснил ,но след като си го взех вече близо месец и нещо само каране и никакви проблеми.Най-голямата болежка за мен е еърбега на пасажерската седалка ,но това се прави.Иначе колата вози много добре ,стабилна е ,има хубав саунд абе колата за тези пари е идеална.
          FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

Колата е муцка...Само избягвай майстори които не са правили стило,щото ще се учат върху твоята кола... Ако имаш проблем пиши в форума ,тук има много точни момчета,те ще помагат. А тези майстори дет те плашат,те просто не разбират много...
            STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

rosian написа:
              Колата е муцка...Само избягвай майстори които не са правили стило,щото ще се учат върху твоята кола... Ако имаш проблем пиши в форума ,тук има много точни момчета,те ще помагат. А тези майстори дет те плашат,те просто не разбират много...
              И аз така мисля.
              STILO 1,9JTD

Коментар

Здравейте ,да помоля за помощ и аз.днес си разместих пасажерската седалка и веднага след това ми се появи съобщение за грешка в airbag-a , може ли някой който е имал подобен проблем да ми препоръча къде мога да ида да го отстраня,колата ми е fiat stilo jtd 1.9 5 врати 2002 от софия съм

Коментар

Тук някъде ще намериш истината http://www.google.com/cse?cx=0097173...mode%3Dresults
                  AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                  HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                  Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

благодаря! утре ще опитам да почистя клемите под пасажерската седалка, дано е от тях

Коментар

за съжаление почистването не даде резултат ,явно ще да е от OCS

Коментар

кола

С диагностика ще покаже къде е проблема дали кабели или централаВече като е светнало няма да го изгасиш с наместване а с диагностика/ имаш все едно Краш /
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

dodo76 написа:
                          за съжаление почистването не даде резултат ,явно ще да е от OCS
                          Дори и да си отстранил проблема,е задължително изчистване на грешката с подхдящ софт.
                          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

1 во благодаря че ми отговаряте,на диагностика ходих преди да започна каквото и да е и от там ми казаха че бил airbaga- на пасажера (както и предполагах)тогава се опитаха да изчистят грешката но не стана предложиха ми да си купя нова седалка .изчетох почти всичко което сте писали, чудесен форум и направо безценен и реших да опитам да се справя сам.къде ще ми препоръчате да отида за диагностика от софия съм.честно казано предпочитам някой при който е ходене с fiat stilo че почвам да си мисля че все още че има сервизи където се учат върху колата ти

Коментар

dodo76 написа:
                              1 во благодаря че ми отговаряте,на диагностика ходих преди да започна каквото и да е и от там ми казаха че бил airbaga- на пасажера (както и предполагах)тогава се опитаха да изчистят грешката но не стана предложиха ми да си купя нова седалка .изчетох почти всичко което сте писали, чудесен форум и направо безценен и реших да опитам да се справя сам.къде ще ми препоръчате да отида за диагностика от софия съм.честно казано предпочитам някой при който е ходене с fiat stilo че почвам да си мисля че все още че има сервизи където се учат върху колата ти
                              Нова седалка казваш...То заради една лампа по -добре нова кола...Виш сега,при мен лампата за аербега светна няколко пъти ,когото премествах пасажерската седалка,но си изгасваше сама. Почисти и тези под шофьорската седалка. Опитай няколко пъти да сгънеш и разгънеш предните седалки,премести ги напред назад,но на работещ двг и наблюдавай дали ще има разлика.
                              STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Working...
                              X