Здравейте, въпроса ми е относно електрониката на Stilo. Почти се бях навил да купувам тази кола, но разни майстори ми надуха главата,колко била зле електрониката. Наистина ли е толкова сериозно положението или дявола не е чак толкова черен? Ориентирал съм се към бензинов мотор по принцип. Ще мога ли да я карам и във дъжд ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Stilo
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тия """майстори""" сигурно признават само голф 2 или друга толкова стара кола която е страхотна с електрониката защото я няма.Каква им е работата на тия майстори да барничкат електрониката, колата си е добра какво и е.Повечето некадърни майстори се плашат от италинаски и френски коли а естествено мерцедес бмв и ауди не ремонтират и за това говорят куп измишльотини.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
-
Re: Въпрос за Stilo
totomoto написа:Здравейте, въпроса ми е относно електрониката на Stilo. Почти се бях навил да купувам тази кола, но разни майстори ми надуха главата,колко била зле електрониката. Наистина ли е толкова сериозно положението или дявола не е чак толкова черен? Ориентирал съм се към бензинов мотор по принцип. Ще мога ли да я карам и във дъжд ?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
кола
Като се има на предвид че доста от датчиците са на БОШ Немски за това може да има проблеми евентуално . иначе ако Колата се кара както трябва и не се бърника от неразбиращи няма да имаш проблеми .Како четеш и форумите на другите марки ще забележиш че там доста повече се оплакват от колите след 2000г
Коментар
-
Аз от толкова лоши думи за Стило много се бях притеснил ,но след като си го взех вече близо месец и нещо само каране и никакви проблеми.Най-голямата болежка за мен е еърбега на пасажерската седалка ,но това се прави.Иначе колата вози много добре ,стабилна е ,има хубав саунд абе колата за тези пари е идеална.FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
Тук някъде ще намериш истината http://www.google.com/cse?cx=0097173...mode%3DresultsAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
1 во благодаря че ми отговаряте,на диагностика ходих преди да започна каквото и да е и от там ми казаха че бил airbaga- на пасажера (както и предполагах)тогава се опитаха да изчистят грешката но не стана предложиха ми да си купя нова седалка .изчетох почти всичко което сте писали, чудесен форум и направо безценен и реших да опитам да се справя сам.къде ще ми препоръчате да отида за диагностика от софия съм.честно казано предпочитам някой при който е ходене с fiat stilo че почвам да си мисля че все още че има сервизи където се учат върху колата ти
Коментар
-
dodo76 написа:1 во благодаря че ми отговаряте,на диагностика ходих преди да започна каквото и да е и от там ми казаха че бил airbaga- на пасажера (както и предполагах)тогава се опитаха да изчистят грешката но не стана предложиха ми да си купя нова седалка .изчетох почти всичко което сте писали, чудесен форум и направо безценен и реших да опитам да се справя сам.къде ще ми препоръчате да отида за диагностика от софия съм.честно казано предпочитам някой при който е ходене с fiat stilo че почвам да си мисля че все още че има сервизи където се учат върху колата тиSTILO JTD 1.9- 115 BLACK
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар