Днес случайно открих на стилото, че мога да си отварям прозорците от дистанционното. Като задържа бутона за отключване и се отварят. Досега не бях засичал и този вариант. При всички коли които съм карал и е имало комфорт тази опция я няма т.е. може само като заключваш да затвориш прозорците. Проверено на Ситроен, БМВ, Ауди, Рено. Та ми е интересно как е при вашите стилота
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отварят ли ви се прозорците с комфорта при стило
Collapse
X
-
При мен на Мареата от подписа не съм пробвал с копчето на ключа( тоест с алармата). При отключване и заключване само с ключа, ако задържа в съответната посока, 4-те стъклата се смъкват и вдигат.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
xaerial написа:и при мен я има тая екстра - отваряне или затваряне със задържане на бутона ... и ще добавя малко към въпроса на колегата: а копчето за багажника работи ли при някого? защото при мен не върши никаква функция ...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:xaerial написа:и при мен я има тая екстра - отваряне или затваряне със задържане на бутона ... и ще добавя малко към въпроса на колегата: а копчето за багажника работи ли при някого? защото при мен не върши никаква функция ...
Коментар
-
xaerial написа:kiselo написа:... трябва да си до багажника и да го задържиш ...AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Ами аз имам 2 ключа - и двата сгъваеми но само 1-ния с бутони (втория ми е гол, само с логото на FIAT, като на Коцев) - всичките си работят, при задържане свалят/вдигат стъклата - а комбито не съм сигурен как се отключва мисля с 1 натискане но може и да бъркам ?!?Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар