Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отварят ли ви се прозорците с комфорта при стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отварят ли ви се прозорците с комфорта при стило

Днес случайно открих на стилото, че мога да си отварям прозорците от дистанционното. Като задържа бутона за отключване и се отварят. Досега не бях засичал и този вариант. При всички коли които съм карал и е имало комфорт тази опция я няма т.е. може само като заключваш да затвориш прозорците. Проверено на Ситроен, БМВ, Ауди, Рено. Та ми е интересно как е при вашите стилота
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Всички който имат дистанционно са така, на колегата Коцев ключа обаче за мен е малко странен, сгъваем е като нашите но без бутони по него...
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

При мен се отварят да , 2 секунди повече при заключване или отключване като се задържи съответния бутон, се дигат или свалят.

Коментар

и при мен я има тая екстра - отваряне или затваряне със задържане на бутона ... и ще добавя малко към въпроса на колегата: а копчето за багажника работи ли при някого? защото при мен не върши никаква функция ...

Коментар

При мен на Мареата от подписа не съм пробвал с копчето на ключа( тоест с алармата). При отключване и заключване само с ключа, ако задържа в съответната посока, 4-те стъклата се смъкват и вдигат.
          now. BMW E39 523i '98 170hp
          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

xaerial написа:
            и при мен я има тая екстра - отваряне или затваряне със задържане на бутона ... и ще добавя малко към въпроса на колегата: а копчето за багажника работи ли при някого? защото при мен не върши никаква функция ...
            Работи разбира се всичко си работи. трябва да си до багажника и да го задържиш Поне при мен е така
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

И при мен при задържане на бутона се вигат и съотвитно се свалят

Коментар

kiselo написа:
                xaerial написа:
                ... трябва да си до багажника и да го задържиш ...
                ето какво съм пропускал ... :D благодаря много за инфото!!!

Коментар

xaerial написа:
                  kiselo написа:
                  ... трябва да си до багажника и да го задържиш ...
                  ето какво съм пропускал ... :D благодаря много за инфото!!!
                  Не е задължително да си до багажника. От 10-15 метра разстояние си отключва,както си отключва и заключва и вратите.
                  AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                  HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                  Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Открих тая блага екстра съвсем случайно.Бях в колата и ключа ми беше в задния джоб, изведнъж всички прозорци тръгнаха да се свалят и от тогава я знам.А за багажника трябва да се задържи бутона и се отключва.
                    FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

Ами аз имам 2 ключа - и двата сгъваеми но само 1-ния с бутони (втория ми е гол, само с логото на FIAT, като на Коцев) - всичките си работят, при задържане свалят/вдигат стъклата - а комбито не съм сигурен как се отключва мисля с 1 натискане но може и да бъркам ?!?
                      Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

Working...
                      X