Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кожен салон от Браво на Мареа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кожен салон от Браво на Мареа?

колеги намерих си евтино кожен салон от фиат браво а пък аз имам Фиат Мареа уиненд.Та въпроса ми е дали щте стане салона на моята мареа?

няма как да стане

Коментар

Колко пари вървят тез кожени салони за Браво?
      Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

ми колега не знам! Но аз си намерих от Браво за 250лв.(щото се познаваме с човека )та сигурни ли сте че няма да стане за отпред сам сигурен че са 1:1 но за задните седалки нз ?никой ли не може да ми помогне

Коментар

Взимаш ролетката и почваш да мериш. Друг вариант няма.
          KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
          Land Rover Discovery 2.5TD '94
          EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
          EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
          EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Кви ролетки кви 5 лева. отиваш с колата на място и слагаш. Ако стане стане, ако не здраве да е . Не се сещам с ролетка как ще разбереш дали стават. На прима виста като се замисли човек, по вероятно е от брава на марея да станат, заради 4-те врати, ма нищо лошо няма и от браво да паснат. Едва ли са направили планките на различно място. Не съм се качал на марея, По широка ли е отзад? Съмнявам се да са различни ма знае ли човек
            Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
            Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Коментар

Сигурен съм на 99% че ще станат! Браво/Брава/Мареа са едни и същи коли! Вярно че седалките са различни, но основите и захващането е същото! Заглеждал съм се и захващането е същото.. единствено може шините да са с различна ширина, но това е малко вероятно! За пробра сваляте пасажерските седалки и разменяте!
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Мери се дължината на задната седалка, за да не се окаже, че е по къса, защото Браво е все пак с две врати. Всичко друго се преправя лесно ако се наложи. Но ако е по-къса седалката няма как да се преправи. За това се ползва измервателен уред, за да си спестиш няколко часа разглобяване.

Коментар

Какви часове ?! Предните седалки се свалят за 10 мин едната, задната също за 10. А задната изобщо няма кво да я гледаш. Там всичко от 88 до края на производство на тая база е едно и също!
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Почти съм сигурен, че задната седалка е по-къса! Даже не мисля, че е и делима като при Мареа. Задната седалка искам да видя на Мареата как я сваляш за 10 мин. :D Долната част може, но облегалката едва ли.

Коментар

Естествено, че е делима седалката
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Scorpion_BV написа:
                          Почти съм сигурен, че задната седалка е по-къса! Даже не мисля, че е и делима като при Мареа. Задната седалка искам да видя на Мареата как я сваляш за 10 мин. :D Долната част може, но облегалката едва ли.
                          Жалко че не си от София.. щях да ти демонстрирам на някоя среща, защото съм го правил на мареа-та 1 път а на типото около 5-6 пъти. Гадно е първия път ако са лепени болтовете и тогава вървят трудно. Едит: Нали не си мислиш че ще развивам болтовете с обикновен шестограм ? С тресчотката един болт пада за има-няма 30 секунди.

Коментар

Едното има врати отзад, другото няма. Вижте как облегалката на браво се скосява в долната си част. И би трябвало да е по-тясна
                            Браво/Брава/Мареа са едни и същи коли!
                            Това е доста далеч от истината.
                            Прикачени файлове
                            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

значи отзад нестава

Коментар

Working...
                              X