колеги помагаите имам сериозен проблем (извинявам се ако съществува такава тема ама неможах да я намеря)не съм сигурен дали проблема е в Съединителя или Скороститета проблема е когато натискам Съединителя(педала) тои скърца(с това свикнах)но сега излезе друг проблем скоростите влизат страшно трудно (понякога даже невъзможно) се едно съединителя не отделя задна влиза с много хъркане както и да опитвама като си карам и подам Газ колата вдига обороти но не се движи по бързо се едно съединителя буксува (прави го от време на време)наскоро сменях семеринг на скоростите и смених маслото съединителя ми се виждаше читав забравих да споменя колата е Пунто Мк2 1.2 60коня и съм с помпа на съединителя не с жило
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Скоростите
Collapse
X
-
Проблем с Скоростите
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue BirdЕтикети: –
-
то че превърта превърта ама що не отделя (по лесно да влизат скоростите)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
ами има много варианти- от да се е счупило парче феродо и да е паднала някъде си /след като е поен с масло..../ от това да ти е протекла помпата ид ане може да отдели съединителя, та през пружините ... абе диска на съединителя ти е за смяна, а вече какво ще излезе вътре не знам. помпата предполагам вече си я проверилLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
имаш предвит тази в/у скоростите или тази при педалаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
pakumba написа:todorshalev написа:имаш предвит тази в/у скоростите или тази при педалаnikolce написа:Ето това има в предвид колегата:А може и целият комплект да излезе, демек това:Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
колеги стигнах до заключени(с много размисли)че наи вероятно гълта въздух от някаде неква идеа от каде се обезвъздушават помпитеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
не е от помпите те си се изтлазкват максимално и пак не отделяследва сваляна скорости (отново) и проверка на аксиален лагери това което мен ме съмнява че може би притискателния диск не е стегнат и има луфт и заради него буксува и не отделяШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Иска нови части майШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар