Колеги сменях преди 2 месеца воден радиатор на стило 1.6, от миналото лято не си бях пускал климатроника, днеска пробвах сякаш нищо не съм натиснал, не тръгва, при смяната на Водния радиатор изпуска ли се фреона ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - воден радиатор връзка с фреона
Collapse
X
-
Няма връзка при смяна на воден радиатор да се изпуска фреона от климатичната система. Проблема е някъде другаде. Отиди в сервиз за климатици да проверят дали няма нужда от допълване с фреон и масло.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
В сервиза казаха, че при смяната на водния радиатор имало два варианта да се маха броня климатичен радиатор и после воден, и другия с изваждане отдолу на водния радиатор както и те го бяха сменили, та оказа се фреона, тестваха системата с някъв друг газ дали държи и после напълниха с фреон и си тръгна климата, срещу 100лв във Варна!!
Коментар
-
svetljotod написа:Те не са го източили, а казвам че го смениха като го извадиха отдолу водния радиатор, а фреона му е дошло времето просто, от 2 години имам колата и нямам история за предишни манипулации по климатика в Италия!!
Коментар
-
naskobg написа:svetljotod написа:Те не са го източили, а казвам че го смениха като го извадиха отдолу водния радиатор, а фреона му е дошло времето просто, от 2 години имам колата и нямам история за предишни манипулации по климатика в Италия!!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар