Здравейте, имам Fiat Punto 1.9 jdt disel 2001 и дава тази грешка в компютъра p0480 cooling FAN(1). Може ли да ми помогнете и да кажете за какво е тази грешка. Сервизния, който прави диагностиката каза, че е датчик. Смени датчика на термостат и релето между вентилаторите, но грешката остана. Ако някой знае каква е тази грешка или как да се оправи моля да ми пише. Или поне къде да я закарам. Благодаря предварително !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.9 jdt disel 2001 грешка в компютъра
Collapse
X
-
Re: Fiat Punto 1.9 jdt disel 2001 грешка в компютъра
ani4ka88 написа:Здравейте, имам Fiat Punto 1.9 jdt disel 2001 и дава тази грешка в компютъра p0480 cooling FAN(1). Може ли да ми помогнете и да кажете за какво е тази грешка. Сервизния, който прави диагностиката каза, че е датчик. Смени датчика на термостат и релето между вентилаторите, но грешката остана. Ако някой знае каква е тази грешка или как да се оправи моля да ми пише. Или поне къде да я закарам. Благодаря предварително !!!
-
Ами не е релето.Аз имам същия проблем,смених релетата,накрая и целия блок-панел,проверих масите,проследих кабелите до купето са наред,смених реостата на вентилаторите и нищо.Съмнявам се вече в управляващата верига на ЕCU-то или некой кабел до него,вече незнам.Ако намериш решение драсни некой ред.Колата ми е ланча каппа 2.4 JTD но проблема ми е идентичен.FIAT TEMPRA 1.9 TDS,Lancia Kappa 2.4 JTD,Lancia Kappa 2.0 20V VIS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар