Здравейте... имам следния проблем с колцата . Не винаги го прави но забелязвам, че като загрее колата и като спра да паркирам и задна скорост влиза трудно и скоростите "хръчат" ако мога да използвам тази дума ... все едно не съм натиснал съединителя до долу, а в действителност съм. Съединителя е на година и половина Valeo. Преди седмица ми доляха 0,5л. масло в скоростната кутия и проблема го нямаше 2 дни... след което отново се появи. Нужно ли е да сменя маслото изцяло и възможно ли е да се губи някъде масло, залегнах под колата да видя за течове-няма!Става въпрос за Браво 2000г. , 1,2 16V 82 к.сБлагодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задна скорос влиза трудно на браво 1,2 82к.с
Collapse
X
-
Колега просто натегни малко жилото (3-4 оборота на гайката)Fiat Bravo 1.2 16v
http://www.spritmonitor.de/en/detail/298072.html
-
nedialk00
и при мен е така, при много коли е така, на мен ако не влезе натискам пак съединителя и влиза без проблем
Коментар
-
Не знам дали е успокоение за колегата отворил темата , но и при мен е така и и свикнах да я вкарвам по-бавно и не се чува... при мен всичко по съединителя е ново, в скоростите имам ново хубаво масло , но си го прави ...свикнах и и не и обръщам внимание.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Просто отпускаш и натискаш отново съединителя 1 или 2 пъти докато влезе лесно задната,аз поне така правя и ми става :D това не е проблем на марката,срещал съм го и на други марки коли.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар