Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ С ПИСТОВИЯ РЕМЪК

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОБЛЕМ С ПИСТОВИЯ РЕМЪК

значи ситуацията е такава че за 3 дена късам 2 пистови ремъка ..не искам да подвеждам с мислите си някой но дали тва може да е от оптяжната ролка ...и аз нямам идея ,ако някои има обяснение нека да каже че ми кипна докато се пребера... сигрно и акомулатора замина

Първо кажи каква е колата! Може да го пренатягате и затова да къса или слагаш супер некачествени ремъци, както и може да затяга някоя ролка, въпреки че тогава ще го усетиш или ще чуеш свирене от ремъка.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

значи колата е фиат брава 1.4 12в преди да скъса първия ремък свиреше не6то (явно лагера на ролката ), когато запалех после спираше след известно време. ремъка които купих е GATES водят ги добри .мисля че обтяжната ролка си престяга ремака колкото трябва .

Коментар

ако не се лъжа там май бяха 2 размера като единия беше с 2мм по къс... провери го това за да не скъсаш 3-ти

Коментар

Dimo_J написа:
          ако не се лъжа там май бяха 2 размера като единия беше с 2мм по къс... провери го това за да не скъсаш 3-ти
          ами аз купих размера които беше на скъсания ремък

Коментар

тогава си смени ролката.. от друго няма как да стане.това е варианта, след като си взел точния размер

Коментар

Dimo_J написа:
              тогава си смени ролката.. от друго няма как да стане.това е варианта, след като си взел точния размер
              и аз така си помислих.има ли някаква вероятност да е някоя от другите ролки или точно тая оптяжната и в лагера да има повреда...

Коментар

тя е самообтяжна.моята още като се разсвири и я смених, че знам какви поразии може да направи.прежали едни 60 лв и я смени да не даваш повече за други работи.Има колеги от форума, на които им са се късали пистовите ремъци и парченца от тях са попадали под ангренажа и от там.... мармалад.Не съм запоснат.. ако имаш климатик.. данеби там нещо да прави проблем.Нека се включи някой компетентен.

Коментар

благодаря за помоща... утре ще потърся за такава ролка.а дали ще е вазможно да се смени само пластмасовата част с лагера или ще трябва цял комплект самообтяжна за по сигурно да взема .колата има климатик но аз несам го пускал изобщо ...

Коментар

изчакай някой по компетентен да се изкаже и тогава прави нещо, защото тоя ремък върти и климатика.А ролката е само комплект по спомен.може около климата да се върти някой непонятен за мен дух.Но по принцип неможе в сервиза в който сменяш ремъка да не обърнат внимание на тая ролка.Освен ако не си го сменяш сам.

Коментар

Колега принципно имаш две ролки на пистовия ремък http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1 и http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1 .Може да се наложи да се сменят и двете.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

смени и ролките де щом са свирели те явно запират това ти е проблема, а с това кипна ми какво искаш да кажеш на теб ли ти кипна или колата кипна, ако е кипнала колата виж си маслото да не е станало на боза

Коментар

колеги мерси за помоща..неподвижната ролка беше проблема - лагера беше заминал,половината топченца ги нямаше

Коментар

Working...
                          X