колеги изпадна ми оферта за джанти ама са 4по100.карал съм с такива и не съм имал проблем.Ето параметрите на джантите ALULINE 15" 4х100 J7 ET25 .Притеснява ме ЕТ-то, понеже не го зная като понятие какво е, а това 25... идея нямам.Дали ще опират или ще са по-изнесени навън.Ако съм объркал раздела... Извинявам се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за джанти
Collapse
X
-
Джантите са страхотни ,зимай ги ,моите бяха 15цола 7.5j и ет 28 и с гуми 195 /50/15 не опираха във веждите.Ет 25 означава че ще са по изнесени с 3 милиметра от тези с ет 28 но не си казал колко j са тоест колко са широки ако са 7 със сигурност стават максимално изнесени навън без да опират ,ако са 7,5 и съвсем случайно земат да закачат веждата с 1мм ще подгънеш малко навътре ръба и готово.Само тоя шестоъгълник в средата на капачката малко дразни ама може да се замени с емблема. И задължително с раздвижни болтове че стават сакатлъци иначе.Всъщност казaл си 7j ще станат без грижи.
Коментар
-
Aко пък диаметърът е по малък от фиатския още по добре Ще ги занесеш на един стругар да го направи 58.1 и стават перфектни и без втулки.То е ясно че всички болтове трябва да са раздвижни колкото и пари да струват ,всичко друго е риск.Що ли си мисля че става въпрос за същите джанти с малко по голям борд. На последната снимка се вижда с ет 28 колко излиза гумата и май е на косъм работата , но който има мерак намира начин ,стругар и 3-4 милиметра отнемане по вътрешния фланец и ет-то става колкото искаш.
Коментар
-
аз бравата откакто е в мен все с 15-ски съм я карал, но пуста тиква.. все не обръщах внимание на ет-тата.И едни 16-ки и бях сложил, но с големи гуми опираха отзад.Като сложих по малки гуми нямаше ядове, а бяха 7.5Ж.момчето, на което ги продадох още си ги кара и пее.В крайна сметка ако ет-то не ме кефи колегата МЕМО е прав.. при един стругар и всичко става ок.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар