колеги изпадна ми един голям чувал с вата, а съм чувал, че по някаъв начин се лепила по вратите.. някой може ли да ми обясни или покаже как става и какъв резултат да очаквам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изолация на купето
Collapse
X
-
Или пък:http://www.aval-bg.com/car-audio/aud...0-goldЕдни от най-добрите на пазара.п.с. да не се счита за реклама.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега, с вата не става, иска се ламарината да се облепи и след това евентуално може да сложиш вата и то само между кората на вратата и ламарината, защото вътре във самата врата ще пречи на прозореца, ще задържа вода и т.н. Аз съм изолирал всичко в задната част без тавана с битумна лента и съм намазал задните калници с битум.... Резултата е: гърнето ми бучи на определени обороти и пуска аларми- аз не го чувам :DFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Принципно всяка една допълнително поставяна изолация, различна от заводската е по добра, смея да го твърдя (от личен опит и в двете ми Браво-та).Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар