Здравейте колеги имам едно питане как мога да сваля задните стъкла на пунтото на вратите за да ги затъмня? трябва ли да се реже вратата от вътре ако е така няма да ги барам колата е 94 Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как се сваля задния прозорец...
Collapse
X
-
лесно, развинтват се пластмасовите лайсни на колонката на вратата и под нея са две рапитки които държат стъклата, а отзат се свалят целите закучалки вади се капачката и отдолу са гаикитеВнимавай че лесно се драска пластмасата на капачката към закопчалката, а самата закопчалка се сваля също и от стъклото но не съм стигал до там, иначе става и със тях на стъклото но е не удобно и малко пречат при работа със фолиотоупс става въпрос за пунто с две врати!!!
-
seninkn написа:лесно, развинтват се пластмасовите лайсни на колонката на вратата и под нея са две рапитки които държат стъклата, а отзат се свалят целите закучалки вади се капачката и отдолу са гаикитеВнимавай че лесно се драска пластмасата на капачката към закопчалката, а самата закопчалка се сваля също и от стъклото но не съм стигал до там, иначе става и със тях на стъклото но е не удобно и малко пречат при работа със фолиотоупс става въпрос за пунто с две врати!!!
Коментар
-
Не!На браво не се отварят задните стъкла и не става, трябва разлепяш и така, но това във никакъв начин не го препоръчвам, ако не се налага наистина /ремовт или добри хора със тухла/!Малко е пипкаво, но и от към купето сатава да се слага фолиото малко сръчност трябва,Успех със начинанието!@Цено, това че става дума за четриврата кола беше хубаво да го уточниш във първият си пост!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар