Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ел. стъкла

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Ел. стъкла

    Здравейте! Лявото ми стъкло се спуска и вдига само с едно натискане на бутона, а за дясното се налага да задържам. Това нормално ли е? Има ли начин и него да го направя по същия начин? На предишната ми кола - Калибра, имаше вариант за програмиране на стъклата като се зарържи бутона за 3 секунди. Сега става въпрос за Темпра 1.6, ’93. Благодаря!

    #2
    Re: Ел. стъкла

    дясното по принцип надолу трябва да слиза само имаче когато го вдигаш трябва да задържиш. бутоните на фиата не се програмират .
    Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
    Lancia Dedra 1.6 91г.

    Коментар


      #3
      то по принцип не се програмират бутоните ,а модула за стъклатамойто типо пак само левия прозорец беше с памет в 2-те посоки(нагоре и надолу),другия прозорец го направих пак така като взех същия модул и използвах пак буксата за шофьорския прозорецт.е. 2 модула от които се използва само по едно управление,другите 2 може да си ги боднеш на задните джамове ако искаш да си ги правиш ел.това с паметта е много удобно да си го вържеш към алармата,да ти вдига прозорците,като се използва сигнал от това за централното

      Коментар


        #4
        Навремето като слагах алармата ме питаха дали да ми се вдигат автоматично като я активирам, но аз отказах, понеже си мислех, че само на климатик ще карам лятото. Задните стъкла не са ми ел. Иначе къде се намират тези модули да хвърля едно око. Thx!

        Коментар


          #5
          А на мен ми казаха(като ми слагаха алармата),че за да ми се вдигат стъклата от алармата ми трябва доп.модул , който струва около 50 лв. Може и да е от модела незнам.
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD
          Lancia Y

          Коментар


            #6
            Май се казваше комфорт модул, но преди да си взема колата алармаджията ми каза, че ако реша някога да ги направя да се двигат автоматично активиране ще ми струва 10лв на труда. Явно имам.

            Коментар


              #7
              Аз имам "Комфорд" функция, но не знам, защо като натисна копчето на дистанционното се вдига само дясното стъкло, а лявото не ще да си вдигне. Що така?

              Коментар


                #8
                прозорци

                При мен на PUNTO е също така си е фабрично .
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

                Коментар

                Working...
                X