Два дни понякога присветваше лампата на ръчната. Мислех, че е чош контакт някъде и си казвах, че в неделя ще проверя. Вчера изведнъж потъна педала на спирачката и в сервиза се оказа съвсем малка дупка в едното маркуче, през която е изтекла спирачната течност. Добре, че беше в задръстванията с малка скорост, че не ми се мисли иначе Ако не продължи да ми присветва лампичката, значи е било заради течността. Не знаех това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем и решение Браво/а
Collapse
X
-
То тая лампичка не е само за ръчната-тя е за всички датчици-на ръчната,на накладките,на нивото на спирачната течност...!Отгоре върху капачето на съда за спир. течност има едно гумено копченце-като го натиснеш-светва ти тази лампичка,т.е. поплавъка все едно е увиснал,тъй като няма спирачна течност.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
-
Продължава да свети, така че сменям и накладките. Кажете къде могат да ми сложат добри накладки ? И да не ми отрежат главата за смяната, щото за смяната на маркуча и доливане на течност ми взеха 40лв. Бях без спирачки и не можех да обикалям много многоОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар