Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с огледалата за задно виждане!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с огледалата за задно виждане!

Здравейте колеги! Преди два месеца си купих колата, но при покупката не съм забелязAл че не работят ел. огледалата (не са стандартни за модела пунто МК2 2000г., а малко "тунинг маде" ). Та въпросните огледала не са вързани за оригиналните кабели. Въпросът ми е дали мога да ги вържа защото е бая неудобно? А проблемът, както ще видите на по-долните снимки е, че оригинално са с пет жички а не оригинално са със три (което предполагам е логично според мен защото ексцентричните огледала не се сгъват и разгъват ... това е лично мое расъждение прав или не вие ми кажете ) Надявам се да ми помогнете! Благодаря предварително!
    Прикачени файлове
    Fiat Punto1.1, 55hp
    Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
    Fiat Punto JTD 1.9, прогресия

ето ч и буксата от окабеляването
    Прикачени файлове
    Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

Братчед не са занимавай с глупости, съмнявал се да можеш да накараш огледалата да работят като оригиналните ( да могат да се движат наляво, надясно, нагоре и надолу). На моето браво ми е резнат куплунга на панелчето за управление. И до сега не съм се занимавал да го правя. Огледалата си ги настрой на ръка. Нищо че са ел. като ги понатиснеш си мърдат. Един път настроени няма за какво да ги ръчкаш повече.
      Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
      Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Баба ми все с ел.огледала си е карала Фиата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
        Fiat 1.4 12V
        Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
        Да си втори значи да си първи сред загубилите.
        Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Възможно е цялото управление да се подава през само три кабела. Мисля, че ще трябва да разглобиш огледалото и да видиш как е реализирана сххемата, след което да напаснеш твоето управление по нея. Другия вариант е да имат моторче само за ляво - дясно.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

да и според мен са само с моторче "ляво дясно"... утре ще го разгледам по подробно..а иначе и моита баба не е карала с ел огледала и аз не искам.На старото ми пунто бяха най-обкновени и ми бяха по удобни ..ама кво да се прави
            Fiat Punto1.1, 55hp

Коментар

Working...
            X