Здравейте колеги! Преди два месеца си купих колата, но при покупката не съм забелязAл че не работят ел. огледалата (не са стандартни за модела пунто МК2 2000г., а малко "тунинг маде" ). Та въпросните огледала не са вързани за оригиналните кабели. Въпросът ми е дали мога да ги вържа защото е бая неудобно? А проблемът, както ще видите на по-долните снимки е, че оригинално са с пет жички а не оригинално са със три (което предполагам е логично според мен защото ексцентричните огледала не се сгъват и разгъват ... това е лично мое расъждение прав или не вие ми кажете ) Надявам се да ми помогнете! Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с огледалата за задно виждане!
Collapse
X
-
Братчед не са занимавай с глупости, съмнявал се да можеш да накараш огледалата да работят като оригиналните ( да могат да се движат наляво, надясно, нагоре и надолу). На моето браво ми е резнат куплунга на панелчето за управление. И до сега не съм се занимавал да го правя. Огледалата си ги настрой на ръка. Нищо че са ел. като ги понатиснеш си мърдат. Един път настроени няма за какво да ги ръчкаш повече.
Коментар
-
да и според мен са само с моторче "ляво дясно"... утре ще го разгледам по подробно..а иначе и моита баба не е карала с ел огледала и аз не искам.На старото ми пунто бяха най-обкновени и ми бяха по удобни ..ама кво да се правиFiat Punto1.1, 55hp
Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
Fiat Punto JTD 1.9, прогресия
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар