Говорим за самите пластмаси и т.н а не за ходовата част,някой да не ме разбере погрешно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да премахна скърцането и тропането от таблото на Браво
Collapse
X
-
lithrone
Re: Как да премахна скърцането и тропането от таблото на Бра
Като тапицираш всички елементи с кожа :D http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=61808Това в кръга на шегата, а може би не
-
Колега при мен се беше разтропал вградения радиокасетофон . Търпях го няколко дни и после се сетих да пръсна всички контактни повърхности на средната конзола. Разбирай луфтовете между отделните елементи на таблото. Пръснах ги силиконов спрей MOTIP такъв имах под ръка, след което забърсах излишното с мокра кърпичка и имаше ефект. Колата е Фиат Браво. Иначе този спрей го препоръчват за уплътненията да се пръскат през зимата да не замръзват но май и за други работи става. И все пак при мен се бяха раздрънкали много от крива предна гума и джанта , но все пак. Успех..Кара водно кололо
Fiat Bravo SX 1,4 12 V LPG 8,6/100
Коментар
-
Колеги, ако говорим за касетофона не се занимавайте с никакви спрейове ами просто ги свалете и на тях отзад има един болт който е на резба и така се обират луфтове и се премахват тези шумове, ако не сте ме разбрали и при желание ще го щракна моя тъй като си купих CD и сега ми седи в мазето :DJTD (UniJet Turbo Diesel)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар