Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

акт за липса на винетка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Приели са го, 300 лв е за съжаление. Както и ако не е написан номера върху седмична или месечна винетка пак акт.А дали има отстъпка незнам.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
      Приели са го, 300 лв е за съжаление. Както и ако не е написан номера върху седмична или месечна винетка пак акт.А дали има отстъпка незнам.
      Това за написването на номера отпада, но само за тази година.

Коментар

Не се отнемат контролни точки,а Акта до колкото разбрах е 500 лв работя към Агенция Пътна инфраструктура и питах колежката която се занимава с винетките,но немога да кажа дали има отстъпки ако го платиш по-рано
        FIAT Punto 1.8 16V

Коментар

borisov написа:
          нали раздухваха по новините ,че ако акта бъде платен до определен срок от време щяло да има остъпка в рамките на 20 - 30 % . Има ли някой запознат ?
          Свидетел съм на това, има го. Плащаш 70 % от стойността ако го направиш в рамките на 14 дни от датата на пощенското клеймо с което е заверено известието от пощите. Акта беше за превишена скорост. Не съм сигурен дали това важи за други провинения. А относно номера на винетката, премахнаха условието да има записан номер само за годишните винетки на леките автомобили, за всички останали трябва да имат записан номера на превозното средство
          Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
          Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

е ми то хубава остъпка 30 % на 300 си е доволно :D

Коментар

На 210лв щом викаш че е доволно, добре е . :D Плюс още 70лв за винетка .
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Леле, колега...За момент чак се зарадвах, че съм дал 67лв. в началото на годината.
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

то си е за радване

Коментар

акта е 100 лева без отнемане на контролни точки :D , а дали ще има остъпка утре ще се разбере :D

Коментар

Че ти си хванал примоция бе Плащаш две взимаш една. Толкова излиза с отстъпката, нали :D Сори, колега не е приятно но...
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

първо могат да те спрат от движение с автомобила който си,и второ глобата е 150 лв(справка закон за движение по пътищата )

Коментар

punto_2 написа:
                          първо могат да те спрат от движение с автомобила който си,и второ глобата е 150 лв(справка закон за движение по пътищата )
                          колега могат ли немогат ли незнам , знам че глобата е 100 лева , а остъпка няма никаква ,остъпка от 30% има само за електронен фиш :D

Коментар

Това е добре,че глобата не е голяма.То какви ли не коментари и мнения се изписаха в темата,всичките до един от сорта на - "Един приятел ми каза,че е така,защото на вуйчо му първи братовчед,който работи еди къде си го научил от негов много добър познат,дето е много наясно с тия неща..."
                            Fiat 1.4 12V
                            Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                            Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                            Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

След като платиш каквото има да се плати ,тогава вече ще говорим каква е глобата .Изненадите следват една след друга
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                              X