Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за накладки на темпра 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос за накладки на темпра 1.6

пусках търсачката, но не успях да си харесам накладки. някой да е ползвал marka E.T.F. - от канекс са за сведение. и тези канекс читави ли са чаркалаци по принцип, да си напазарувам няколко неща направо като ида при тях. искам и накрайници да си взема и тампони такива неща. последния ми въпрос е някой знае ли откъде мога да си купя заместителя на кантарчето за задните спирачки и на каква цена?
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Re: въпрос за накладки на темпра 1.6

pakumba написа:
    пусках търсачката, но не успях да си харесам накладки. някой да е ползвал marka E.T.F. - от канекс са за сведение. и тези канекс читави ли са чаркалаци по принцип, да си напазарувам няколко неща направо като ида при тях. искам и накрайници да си взема и тампони такива неща. последния ми въпрос е някой знае ли откъде мога да си купя заместителя на кантарчето за задните спирачки и на каква цена?
    аз лично не съм ползвал но съм продавал на клиенти такива за БМВ-та като за евтини накладки не са лоши на един приятел много злобно взеха да му свирят направихме два канала с ножовката и от тогава няма проблеми :D по добре ако питаш мен си вземи текстар на двойна цена ама поне от спирачките да не пестим пари/аз съм на това мнение и следващата смяна ще съм с такива/ накрайници както ти бях писал в др тема си вземи турски на АС метал по евтини и карат пак по толкова а за кантарче не мога да помогна ПС на канекс повечето неща са им читави по принцип така че спокойно можеш да си пазаруваш от там въпроса е да се вземе нещо също толкова качествено но за по малко пари
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

принципно си прав за накладките, ама нещо не ми се дават 60 кинта за накладки, още повече не съм си решил проблема със задните спирачки и има голям шанс да ги заплая и ако запаля 60 кинта ще се замозапаля после аз :D а иначе ас метал всичко по окачването ли правят-тампони, накрайници, носачи, биалетки? и на какви цени ако се сещаш на нещо дай един пример. и последно много ли са твърди тези етк накладки?
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
        принципно си прав за накладките, ама нещо не ми се дават 60 кинта за накладки, още повече не съм си решил проблема със задните спирачки и има голям шанс да ги заплая и ако запаля 60 кинта ще се замозапаля после аз :D а иначе ас метал всичко по окачването ли правят-тампони, накрайници, носачи, биалетки? и на какви цени ако се сещаш на нещо дай един пример. и последно много ли са твърди тези етк накладки?
        за съжеление не правят всичко, трябва да провериш, тампон аз купувам само ориг другите не карат/повечето/ а иначе както казах накладките за цената си са добри,а иначе скъпите накладки затова са хубави ча трудно се палят :D
        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Канекс чувам че били много добри, ма на мене ми искаха 58.50 за накладки за Типо-то!Бах, тя цената му двойно ще скочи ако му сложа такива!
          N.Y. State of Mind

Коментар

Иначе имаше едни немски,стил,стиф, нещо такова ми се върти из главата, такива сложих за 21лв. май не са лоши.
            N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
              Иначе имаше едни немски,стил,стиф, нещо такова ми се върти из главата, такива сложих за 21лв. май не са лоши.
              тва в канекс ли? как е стържат ли много при спиране
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Не в Т&Н и не стържат само едно такова "съскане" имаше в началото ма вече почти не се забелязва.Градски какво да ти кажа...мисля че няма смисъл да даваш толкова кинти за накладки колкото ще ти искат в Канекс, на мене 58.50 искаха направо да ми бръкнат в задника...Е за мойто Типо за достатъчни и 21лв. добри накладки, ма ти си решаваш, просто на мене 60лв за накладки ми идваха много в него момент.
                N.Y. State of Mind

Коментар

Сложил съм вече от 4-5месеца НК-предните накладки.Добри са...цена 42лева за комплекта.На Симеон има фирмен магазин на НК и БОШ. :D
                  Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.

Коментар

ок благодаря на всички, избрах си аз тези от т и н кар. и на мене ми се виждат много да дам 60 или дори 40 за накладки, не карам формула и дали ще спре от 100 до 0 с 2 метра повече не е толкова важно за мен. безаварийно на всички
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Взел си правилното решение, единственото което моха да си позволя да те посъветва е да не са турски защото повечето от тях са много твърди и ще прецакаш дисковете(а може и по-лошо).
                      N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                      X