Имам проблем с изпотяването на десния фар. Вчера свалях капачките да прегледам уплътненията и всичко беше наред. Дали е възможно изпотяването да е от влагата ,която идва от климатичните тръби ,които са точно до фара или се дължи на запушени вентилационни отвори? Дали е решим този проблем или си трябва нов фар?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изпотяване на фар.
Collapse
X
-
nedialk00
както е фара, от вътрешната страна до калника има едно малко черно маркуче, което служи за вентилация на фара - да не се поти и сигурно се е запушило, провери първо там
Коментар
-
И на мен ми се поти десният фар на Стилото, който отгоре на всичко е чисто нов. ( DЕРО ) На въпросите на колегата:Не е от климатичните тръби. Аз съм с неработещ климатик и все се каня да го пълня и пак си се поти.С нов фар не знам дали ще стане, но ако си решил да даваш пари, то не давай за DEPO, защото моят е нов и е точно такъв и се запоти точно за няколко месеца.Оставил съм го да се оправя сам и ако някой ден имам нерви ще го сваля, за да го преглеждам. Само като се сетя, че трябва и бронята да свалям заради него и съм почти сигурен, че този ден ще е много далеч== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:И на мен ми се поти десният фар на Стилото, който отгоре на всичко е чисто нов. ( DЕРО ) На въпросите на колегата:Не е от климатичните тръби. Аз съм с неработещ климатик и все се каня да го пълня и пак си се поти.С нов фар не знам дали ще стане, но ако си решил да даваш пари, то не давай за DEPO, защото моят е нов и е точно такъв и се запоти точно за няколко месеца.Оставил съм го да се оправя сам и ако някой ден имам нерви ще го сваля, за да го преглеждам. Само като се сетя, че трябва и бронята да свалям заради него и съм почти сигурен, че този ден ще е много далечОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар