Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

не пали мотора

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не пали мотора

Колеги при ремонт(подмяна на аксиален лагер и феродов диск) на съединителя,са махали акумулатора е сега не мога да запаля.Казват ми че нещо с компютъра и не може...Възможно ли е?Акато я взех палеше.Сега ми направи номера и стои на улицата.

Колата поне въртили на стартер или при опит да запалиш губи токове!?
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Re: не пали мотора

янков написа:
      Колеги при ремонт(подмяна на аксиален лагер и феродов диск) на съединителя,са махали акумулатора е сега не мога да запаля.Казват ми че нещо с компютъра и не може...Възможно ли е?Акато я взех палеше.Сега ми направи номера и стои на улицата.
      А каква е колата всъщност?! Ако е Брава/о пробвай да натиснеш бутончето под шофьорската седалка и после да запалиш...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Върти на стартер и ....това е.Забравих,колата е Фиат Браво 1,6-16v.Нещо в компютъра ще е...?!Аз такова бутонче под седалката нямам-поне не знам да има.То каква работа върши?

Коментар

янков написа:
          Върти на стартер и ....това е.Забравих,колата е Фиат Браво 1,6-16v.Нещо в компютъра ще е...?!Аз такова бутонче под седалката нямам-поне не знам да има.То каква работа върши?
          Така както казваш май не си проверил. Провери и опитай пак
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Колата е при майстора -няма как да проверя.Наистина от там ли ще е проблема?

Коментар

Много често. Само натискаш бутона и колата си пали. Това, което прави този бутон е, че спира горивото при удар. Ако е чистено с прахосмукачка и по невнимание е минато през него нищо чудно да е изкочил и да е спрял притока на гориво (всъщност ел. захранването на помпата)
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
              X