Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предните колани не излизат, само се прибират

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предните колани не излизат, само се прибират

Здравейте, днес ходих до автоморгата и си свалих предни колани от една трошка, на нея си работеха, но щом ги свалих и нещат и нещат,само се прибират, ама не излизат! Та въпросът ми, какво е станало и как до оправя нещата?Грешен раздел - преместена.Редактирано заглавие. Модераторски екип на fiat-bg.org

Пробвай да ги завъртиш малко наляво или надясно спрямо колоната.
    FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
    ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
    миг невнимание и вече си татко

Коментар

пробвах сякак, не знам какво да правя вече.

Коментар

Не мога да помогна тогава,при мен беше същото.Сега се е разместила сигурно и някои път пуска друг път се инати.

Коментар

а има ли значение дали съм ги захванал?

Коментар

да,имат си положение при което отпускат и аз се мъчих да ги вадя преди да ги монтирам но си беше зор след като ги монтирах си работеха нормално

Коментар

аз не съм много запознат с коланите, ама предполагам че трябва да е хванато здраво, за да може когато дърпаш да има опора и да излиза

Коментар

Работата е там, че се опетвам да сложа "модерни" колани на старата ми лада, и няма как да знам точната позиция! Дали ще стане номера?

Коментар

колана се отпуска само в едно положение в което оригинално си е на колата и леко наклонен в която и да е посока не отпуска или иначе казано ако тази "трошка" от която си го свалил не е същатата като твойта кола просто няма да станат ей така
                  Haters Gonna Hate

Коментар

s.kyikin написа:
                    Работата е там, че се опетвам да сложа "модерни" колани на старата ми лада, и няма как да знам точната позиция! Дали ще стане номера?
                    свали ги и пробвай с леко накланяне докато улучиш правилната позиция и тогава я мисли как ще ги слагаш на ладата да стоят в това положение
                    Haters Gonna Hate

Коментар

Благодаря на всички за бързите отговори, всичко стана както исках!

Коментар

Working...
                      X