Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за какво е тази добавка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за какво е тази добавка

Колеги попадна ми тази http://www.toolmansworld.com/otc70proinkl.html добавка , но не мога да разбера за какво и как да я използвам за бензинов или за дизелов мотор. Ако някой от вас знае ще съм благодарен ако сподели !!!

Залагам, че е за бензинки.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

на мен ми казаха, че била за дизел ,но несъм сигурен и затова питам

Коментар

Старателно почиства инжектори , предотвратяване на повтарящи се нагарина по смукателните клапани и краините останки.oспестява около каталитични конвертори и O2 сензори.o Използвайте с маска защото сигурно е вредно за човека.почиства горивния инжектор. (не отива в газова бутилка.) Така си го превеждам аз апък уж знам английски някои думи не са ми познати. Надявам се да сам помогнал

Коментар

Product Descriptiono Thoroughly cleans injectors to restore spray pattern, prevent recurring deposits, and reduce intake valve and port deposits.o Safe around catalytic converters and O2 sensors.o Use with canister-style fuel injector cleaner. (Does NOT go in gas tank.)
          * - Старателно почиства дюзите, възстановявайки пръскането (формирането на мъгла), намалява образуването на нагар по смукателния, и изпускателния колектор.* - Не е опасен за датчиците демек.* - Да се ползва с....ъммм тази джаджа: (Да НЕ СЕ сипва в резервоара)Не пише дали е за бензин или дизел.
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

освем да е за почистване на дюзи които не са на автомобил (демонтирани) така си мисля аз

Коментар

Това не е добавка за гориво Тук го пише. "Да не се налива в резервоара за гориво" http://www.toolsource.com/injectr-kl...e-p-61827.html Като гледам картинката на тубата ми прилича на почистваща течност за дизелови инжектори. Има такава на Лики Моли, която обаче може да се налива като добавка или да работи ДВГ на празен ход само с тази течност, като количеството което трябва да изгори за една профилактика е 0,5 литра. Виж на какво мирише и може да се ориентираш дали е за дизел или бензин.
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

миризмата е подобна ,като тази на кореселин

Коментар

borisov написа:
                  миризмата е подобна ,като тази на кореселин
                  Лошо, с коресилин си карах москвича в бензиновата криза илядо дветстотин и балканската, а той е бензинов. Но пък и Лики Моли мирише адски гадно и различно от нафтата. Капни си на пръста ама съвсем малко, и като разтриеш между пръстите, трябва да е мазна и да не се изпарява ако е за дизелови инжектори. Друго незнам какво да те посъветвам. Никъде не пише дали е за бензин или дизел. Пише само че не е за газови бутилки
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

на пипане е доста мазна и не е летлива ,но не бих рискувал да я сипя в резервоара без да знам какво и за какво е

Коментар

Ама нали ти писха вече - не е добавка, това го пише на линка който пратих. В никакъв случай не го сипвай в резервоара. По това описние което даде вече съм сигурен че е за дизел. Би трябвало да пише на опаковката как се използва. За сравнение Лики Моли препоръчват за да има почистващ ефект тяхната добвка, да се извадят маркучите към помпата и за излишната нафта, да се вкарат в тубата с добавката и ДВГ да работи само на тази добавка, само на празен ход докато я изгори. Опаковката им е половин литър. Предполагам че тази твоята се използва по същия начин.

Коментар

нямам си и идея какво и за какво е , дадоха ми го за добавка почистваща дюзите ,но на опаковката няма никакво описание да от половин литър е :D

Коментар

nikolce написа:
                          Product Descriptiono Thoroughly cleans injectors to restore spray pattern, prevent recurring deposits, and reduce intake valve and port deposits.o Safe around catalytic converters and O2 sensors.o Use with canister-style fuel injector cleaner. (Does NOT go in gas tank.)
                          * - Старателно почиства дюзите, възстановявайки пръскането (формирането на мъгла), намалява образуването на нагар по смукателния, и изпускателния колектор.* - Не е опасен за датчиците демек.* - Да се ползва с....ъммм тази джаджа: (Да НЕ СЕ сипва в резервоара)Не пише дали е за бензин или дизел.
                          Послушай колегата и не наливай във ресервоара.o Use with canister-style fuel injector cleaner. (Does NOT go in gas tank.)
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

да няма да го наливам в резервоара , но ако някой разбере нещо за нея нека сподели

Коментар

Да не би тоя "canister-style fuel injector" да играе ролята на тубата в която колегата Дидо Любенов е сипвал лики молито. Гледам тая джаджа има маркучи и манометри, да не би да се налива добавката в тая кана, каната да се върже към рейката или помпата, и двигателя да смуче от там докато изгори тая "добавка" . Пък манометрите са са за следене на налягането
                              Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                              Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
                              X