Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на кутия за въздушен филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на кутия за въздушен филтър

Здравейте колеги,как се сваля кутията на въздушен филтър на Фиат Брава.Мъчих се отгоре, отдолу, но явно не мога да направя нещо както трябва.Тя е спукана така или иначе ще ч счупя, но после как да напъхам новата?
    Fiat Bravo 2.0 20V - мноо зле

Просто покажи среден пръст на fiat и ги напсувай за тая кутия и от мен и си сложи спортен филтър .

Коментар

DirtySouth написа:
      Просто покажи среден пръст на fiat и ги напсувай за тая кутия и от мен и си сложи спортен филтър .
      Хахаха, да колега и аз си го мислех но това е на жената колата.Няма смисъл от спортен, а и не ги харесвам никак.И все пак някаква идея от къде излиза тази кутия?

Коментар

Маха се калника братле ..... Аз лично я изкарах с чука на парчета и после го играх на спортен филтър

Коментар

е чак да се маха калникаотвива се калника на гредата на фара и над кутията и леко се дърпа калника навън и кутията излиза.И после по същият начин новата!!!Аз така я смених моята преди две лета...
          Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!

Коментар

нищо подобно. кутията се сваля от подкалника- маха се гумата, развиват се 4-5 рапидки и пада целия подкалник, кутията се вади отдолу....
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

еми може мен! Ама аз така я изкормих За под калника не се сетих тогава ама хич!!!!
              Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!

Коментар

точно както казва колегата pakumba се прави, дигаш на крик махаш лявото колело махаш подкалника и става много лесно

Коментар

pakumba написа:
                  нищо подобно. кутията се сваля от подкалника- маха се гумата, развиват се 4-5 рапидки и пада целия подкалник, кутията се вади отдолу....
                  +1
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ми гумата ми е свалена и подкалника е свален, но пак не може да излезе отдолу.Има няква малка греда точно по средата на кутията се пада и в нея опира мама и де..а.Ще сваля калника тая вечер евентуално.

Коментар

Working...
                    X