Реших че трябва да освежа автомобила но поради лиса на средства ще трябва да свъша сам тази работа та ако може дайте ми съвет за това с какъв препарат е добре да се пере ... понеже свалих седалките може ли да се отдели тапицетията от дунапрена за да ги изпера по качествено(колата е пунто HGT)...и ако се сетите за още неща по темата казвайте ! Мерси предварително и поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пране на тапицерия - как, с какво?
Collapse
X
-
nedialk00
не си търси белята, има една бяла пяна във флакон нз на коя фирма има я по авточастите 8-9 флакона ще ти стигне за цялата кола таван седалки под за всичко
-
nedialk00 написа:не си търси белята, има една бяла пяна във флакон нз на коя фирма има я по авточастите 8-9 флакона ще ти стигне за цялата кола таван седалки под за всичкоSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Миналата година ги чистих -свалих седалките,изпрах ги с концентрат Вениш - нанесох и разтърках с мека четка, след 20 мин. ги изплакнах обилно с маркуч; няма да описвам каква гнус изкарах /а наглед не бяха много мръсни!/ Перяща прахосмукачка също помага, но аз използвах юлските жеги - 2 дни на покрива, но без директна слънчева светлина.
Коментар
-
Аз моята я изпрах с Медикс за мокети.Четката я топях в кофата с разтвореният Медикс и търках(мека четка).После подсуших с парцал(сух).Мръсотията изчезна някъде,незнайно къде или попи навътре или я изкарах,но е факт,че тапицерията стана като нова.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Aз преди 2 седмици закарах колата при едно момче от тунинг.бг .. миналата година ми пра бялото браво и тази отново му се доверих за зеленото.. пере с перяща прахосмукачка карцер или нещо подобно.. пък и идва на адрес, ако има възможност.. тел-а му е 0888 833692 .. ако искате го считайте за реклама , но съм доволен от момчето ..
Коментар
-
В Бургас цялосно изпиране на седалки, мокет, таван и кората на багажника ми струва 30лв. Момчето дойде с машината и препаратите в уговорен час. За около два часа приключи. Изключително съм доволен! Телефон - на лични Горното го казвам, не да направя реклама. Само препаратите, струват 10-15лв. Като сложиш и времето, а и това, че мръсотията се набива в седалките, ако не се изсмуче с машина и... То излиза почти без пари...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Аз тапицерията си я прах с перяща прахосмукачка и професионален препарат- става по-добре отколкото да се маца отгоре с разни препарати. Също така стана сакатлък и изсипах литър нафта в краката- е ми заради тази мазнотия свалях мокета, прах го с Meglio и разни препарати и все оставаше нафтата... Докато не го изпрах с прахосмукачка не спря да мирише и да е блажноFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
някой може ли да препоръча изпиране в София ...ама да не е за 100 лв. Прецака ми се радиаторчето на парното и сега в краката на пасажера всичко е егати мазнотията от антифриза...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар