Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростите, не превключват.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем със скоростите, не превключват.

    ...

    #2
    Най вероятно проблема ти е в управлението(не знам дали си с жило или с хидравлика)на съединителя.

    Коментар


      #3
      Провери си първо маслото и после тампоните на скоростния лост.

      Коментар


        #4
        ...

        Коментар


          #5
          Съвета ми е следния:премери еднакъв ход ли има жилото на съединителя(при вилката) 1во-когато имаш и 2ро-когато нямаш проблем с превключването.

          Коментар


            #6
            Re: Проблем със скоростите, не превключват.

            Sven написа:
            Попринцип са си добре, превключват се леко и няма проблеми. Обаче понякой път (рядко) ми се случва както съм я оставил на скорост и после като запаля и неискат да включат, изгасвам я размърдвам ги и паля и се оправят.Днес обаче ми се случи следното: паля и тръгвам, но пак забиха и не включва втора! Едвам отбих и се увлачах в няква пряка, изгасих, махнах от скорост. Запалих и неще да включи никоя скорост, просто заяжда и не влизат. Отпусквам и напомпвам съединитела, но пак неще.Включвам задна но се чува онва дето сеедно включваш без съединтел ( гррррррр) Като я изгаса обаче си включва всичко. Ръчках, бутах ,псувах и накрая някакси се оправиха. Въпроса ми е откакво може да е:1.Съединител?2.Тампон?3. Нещо друго?
            Щом на място си включват скоростите, а при запален мотор ти е проблема, причината е в отделянето на съединителя - ход на жилото или притискателен диск!

            Коментар


              #7
              Специално За Типо имах същия проблем от скъсан тампон на двигателя (заден се води и струва 25лв).Като е скъсан се калти всичко и не влизат лесно.Не е задължително да е това обаче защото наистина може да имаш проблеми по съединителя (жило,отпред има едно гумено тампонче на самата вилка и през него минава щпилката на жилото и то прави разни мизериики и при мен е изгнило ама не се продава ,притискателен диск чак надали ама не е изключено).Успех!
              Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

              Коментар


                #8
                ...

                Коментар

                Working...
                X