...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите, не превключват.
Collapse
X
-
Re: Проблем със скоростите, не превключват.
Sven написа:Попринцип са си добре, превключват се леко и няма проблеми. Обаче понякой път (рядко) ми се случва както съм я оставил на скорост и после като запаля и неискат да включат, изгасвам я размърдвам ги и паля и се оправят.Днес обаче ми се случи следното: паля и тръгвам, но пак забиха и не включва втора! Едвам отбих и се увлачах в няква пряка, изгасих, махнах от скорост. Запалих и неще да включи никоя скорост, просто заяжда и не влизат. Отпусквам и напомпвам съединитела, но пак неще.Включвам задна но се чува онва дето сеедно включваш без съединтел ( гррррррр) Като я изгаса обаче си включва всичко. Ръчках, бутах ,псувах и накрая някакси се оправиха. Въпроса ми е откакво може да е:1.Съединител?2.Тампон?3. Нещо друго?
Коментар
-
Специално За Типо имах същия проблем от скъсан тампон на двигателя (заден се води и струва 25лв).Като е скъсан се калти всичко и не влизат лесно.Не е задължително да е това обаче защото наистина може да имаш проблеми по съединителя (жило,отпред има едно гумено тампонче на самата вилка и през него минава щпилката на жилото и то прави разни мизериики и при мен е изгнило ама не се продава ,притискателен диск чак надали ама не е изключено).Успех!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар