Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полиране на джанти?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моите биаха мн. корозилрали и ми се разг. фамилиата от търкане. Използвах ъглослайф с гумена сайба и нариазани парцета скурка. Последна скурка преди полирането май е 800-1000, полир пастата е неква неизвестна+гои+неква друга не помна каква.Преди преполиране пак удриам една 800 набързо.
    LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
    ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Каде намери паста гой?
      Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

Е що 800 ?! За хубаво полиране е най-добре да се мине от 600 до 2000. Ако искаш да постигнеш ефект на огледалото.
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

riot написа:
          Каде намери паста гой?
          Неква зелена е, и си мислиа 4е е гои. (служебна е бацкам в Биомасин там жулим нераждавейка)

Коментар

xctr написа:
            Е що 800 ?! За хубаво полиране е най-добре да се мине от 600 до 2000. Ако искаш да постигнеш ефект на огледалото.
            800-1000 ми е достатъцно. Разбираците веднага казват:о-о-о полирани джантета! Неспециалистите пък питат: абе тези джанти мн лъскави ве? След 800-1000 се полуцава ефекта "джам прайс огледало става"...Вервайте ми, 14 година се занимавам с тези глупости.

Коментар

Абе друго си е да минеш до 2000. Един пасат с ронал джанти (копие на BBS) го направихме така и ..ефекта е А полировката беше извършена на Лада повдигната от едната страна и газ .. с дрелката също газ! :D :D
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Важен е резултата колеги не начина на полиране, ако питате мене всеки полира своите както си иска според зависи какво е чел преди това.
                Fiat Punto 1.9 jdt 80 h.p. и жаден за още! 2001 reg.

Коментар

Working...
                X