Здравейте колеги искам да попитам дали нqкой от нашиq форум се е захващал с така нареченото полиране на джанти? Искам и аз да полирам моите и за това питам дали нqкои се е сблъсквал с този "проблем" тъй като знам че е доста трудоемко и ако може нqкои да ми каже с какво да запечатам джантите след полирането им! Благодарq ви предварителноп.с.: извинqвам се ако темата не е поставена в правилниq раздел и молq модератор да q премести ако е необходимо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полиране на джанти?
Collapse
X
-
lithrone
Re: Полиране на джанти?
ffdogg написа:Здравейте колеги искам да попитам дали нqкой от нашиq форум се е захващал с така нареченото полиране на джанти? Искам и аз да полирам моите и за това питам дали нqкои се е сблъсквал с този "проблем" тъй като знам че е доста трудоемко и ако може нqкои да ми каже с какво да запечатам джантите след полирането им! Благодарq ви предварителноп.с.: извинqвам се ако темата не е поставена в правилниq раздел и молq модератор да q премести ако е необходимо.
-
Един приятел си полира джантите и каза че на 2-3 месеца трябва да ги минава с паста Sonax за запечатване на алуминий.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Еми то и моите са от Ланча Иначе и аз не съм ги запечатвал с нищо джантите, но се замислям за един продукт за който бил последен писък на модата с нано частици и не е кои знае колко скъп и пише, че комплекта стига за 3 комплекта джанти и отзивите като цяло са много добри.Fiat Punto 1.9 jdt 80 h.p. и жаден за още! 2001 reg.
Коментар
-
Я раздуй малко повече за този комплект и нано частиците. какво точно правят и от къде се взима, колко време трае евентуалният ефект.."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
ffdogg написа:постарах се да полирам своите джанти и ето го и резултатаFiat Ritmo 1.1 1985g. 44kw, Lancia Thema 2.0 i.e 1986g 85kw, Lancia Dedra 1.8 i.e 1992g. 77kw, Fiat Marea 1.8 16v 1997g. 83kw, Alfa Romeo 1.8t.s. 1999g 144ks, Lancia Lynda 1.9jtd 2004g. 115++is, Lancia Phedra 2.2 hdi 2002g 128ks,Fiat Freemont 2.0 multijet2 2014g 140ks
Коментар
-
Synthy написа:Я раздуй малко повече за този комплект и нано частиците. какво точно правят и от къде се взима, колко време трае евентуалният ефект..Fiat Punto 1.9 jdt 80 h.p. и жаден за още! 2001 reg.
Коментар
-
popai145 написа:ffdogg написа:постарах се да полирам своите джанти и ето го и резултатаFiat Punto 1.9 jdt 80 h.p. и жаден за още! 2001 reg.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар